Kælder meldug fjernelse

August 10

Kælder meldug fjernelse

Muggen lugt kommer fra din kælder er ikke bare en del af at have en kælder--det er en advarselstegn på at du har meldug vokser der. Meldug kan fjernet og forhindret i at vende tilbage.

Spørgsmål

Meldug er en form for mug, der trives i fugtige områder som en fugtig kælder. Ikke alene er det ubehageligt at se på, men det kan også udsender en ubehagelig lugt. Det kan også fungere som et allergen til mennesker, der er følsomme over for det, ifølge University of Florida.

Fjernelse

Du kan fjerne kælder meldug bruge svampedræbende produkter, der indeholder klor. Spray produktet på meldug, så krat væk formen. Bagefter, tørre ned området renset. Drys Klortilsat kalk pulver på gulvet for at absorbere enhver dvælende muggen lugt.

Forebyggelse

Forhindre kælder meldug fra at vende tilbage ved tørring i luften. Du kan installere en affugter til at reducere fugt niveauer. Varme kan forhindre nogle mug vækst, så en plads opvarmningsanlægget er en anden forebyggende løsning. Kemiske tørring agenter som vandfrit calciumchlorid vil reducere fugt niveauer, også ifølge University of Georgia.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com