Hvordan virker en Sprinkler?

August 10

Struktur af en vanding-Sprinkler

Sprinklere er konstrueret af metal eller plast. På sin kerne indeholder en sprinkler en input ventil, en webcam tilsluttet en roterende arm og en stikkontakt, der er knyttet til den roterende arm.

Tilslutning af vanding-Sprinkler

En vandkilde, pumpes gennem et gummislange er den mest almindelige form for kunstvanding knyttet til en sprinkler. Vandkilden er forbundet direkte til input ventilen af sprinkler at kanalisere indgående vand gennem den sprinkler indvendige gear.

Kører vanding-Sprinkler

Når sprinkler er forbundet til vandkilden, pumpes vandet i sprinkler gears. Den bedste analogi forklarer, hvordan en sprinkler anlæg er sammenligne det med en vandmølle. I en vandmølle, vand hits rillede hakkene i hjulet og tvinger den til at spinde. På samme måde, vand er skubbet ind sprinkler og rammer den sprinkler spinning cam.

Spinning Sprinkler Cam

Indgående vand hits en sprinkler drøvling, som forstærker vandtrykket. Vandstråle rammer derefter sprinkler cam, tvinger den til at spinde.

Dreje Sprinkler Arm

Spinning cam vender sig mod sprinkler gears knyttet til sprinkler arm. Dette roterer armen 360 grader, selv om graden af drejning kan være begrænset eller endog sæt til en stationær vinkel. Efter vandet vender sprinkler cam, dens kanaliserede op sprinkler arm og er udvist gennem sprinkler arm udløbsventilen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com