Typer af Ficus planter

August 11

Typer af Ficus planter

Mere end 800 træ og busk arter tilhører arten ficus. Denne slægt omfatter grædende fig og andre løvfældende og stedsegrønne træer, buske og vinstokke. De fleste stuebirk frugter---end den fælles fig--er uspiselig. Native til Mellemøsten og Asien, udendørs ficus planter foretrækker et mildt klima, med delvis soleksponering. Regelmæssig beskæring vil holde en pryd ficus plante i en passende højde for indendørs vækst. Ficus vokser bedst i fugtig, veldrænet jord med et pH mellem 6.0 og 6.5. Vand grundigt når jordoverfladen føles tør.

Grædende Fig

Grædende fig (Ficus benjamina) producerer blanke, mørke grønne blade med hængende grene. Nogle sorter, som Jacqueline og Spearmint, har brogede blade. Grædende figentræer tabe deres blade, hvis de får for meget eller for lidt vand, eller hvis de er flyttet til en ny placering. De vil producere nye blade med tilstrækkelig vand og lys til delvis belysning. Ifølge University of Florida midt Florida forskning og uddannelse Center er denne art den mest populære indendørs træ.

Indisk gummi plante

Den indiske gummi plante (Ficus bananskud) har mørke grønne, smalle, gummiagtig blade og producerer en gummiagtig sap. Da det modner, singlen blomstre former woody grene. Kultivarer er tilgængelige i en række af leaf former og farver; for eksempel, Rubra producerer mørk rødbrune blade på en solrig beliggenhed, og Doescheri bærer farverige, broget løv og lyserøde stilke.

Krybende Fig

Denne stedsegrønne vinstokke fremstiller luftrødder, der gør det muligt at klatre vægge, espalier og andre støtter. De hjerteformede blade af unge krybende fig (Ficus pumila) er mindre end de andre arter, ficus. Som planten modnes, bladene forlænge til 4 inches lang, og stammen bliver træagtig. Krybende fig vokser godt i fuld eller delvis skygge og er et velegnet plante til mørke hjørner på nordsiden af en bygning. Denne plante klatrer aggressivt og kræver regelmæssig beskæring.

Fiddleleaf figen

Bladene af fiddleleaf fig (Ficus lyrata) vokse op til 15 inches lang og 10 inches lang. Ifølge University of Florida midt Florida forskning og uddannelse Center har denne arter de største blade af enhver indendørs figentræet. I de fleste værfter, vil woody stammen vokse op til 25 fod høje. Fiddleleaf kan vokse i en container, indendørs eller på terrassen. Compacta kultivar har en strammere form på grund af dens kortere blade stilke.

Fælles Fig

Også kendt som spiselige fig, fælles fig (Ficus carica) vokser op til 10 til 30 fod høje. Denne lille løvfældende træ producerer spiselige frugter og vokser i Middelhavsområdet, tropiske og subtropiske områder. Dens palm-formede blade vokser op til 10 inches lang og er opdelt i tre til syv lapper. Sorten brun Tyrkiet producerer en rigelig afgrøde og vokser godt i halvtørre, tropiske klimaer. Chicago er en hårdfør sort passer til koldere klimaer. Figentræer producere en lille afgrøde i vinteren og en større, overlegen afgrøde i sommeren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com