Hvorfor en lavendel anlægget tænder gul?

March 25

Der er mange sorter af lavendel, hvoraf nogle er mere hårdføre end andre, men for det meste alle lavendel planter kræver meget lidt vedligeholdelse for at trives. Hvis en lavendel anlægget bliver gul, er fugtproblemer en sandsynligvis synderen.

Beliggenhed

Lavendel skal plantes hvor den får fuld sol. Dog i meget varme klimaer, bør planter have nogle eftermiddag skygge.

Jord

I alle klimaer er det kritisk, at lavendel plantes i høj kvalitet, godt afdrypning jord, således at vandet ikke indsamle omkring rødderne.

Klima

Lavendel planter foretrækker en lidt tørre og varme klima. I fugtige miljøer, planterne skal vandes så ofte og plantes hvor der er masser af luftcirkulation.

Vanding

Lavendel er tørke-tolerante når etableret. Gulfarvning bladene kan være et resultat af for meget eller for lidt vand. Vanding skal ske når det øverste jordlag er tørt at røre, og godt afdrypning jord vil holde lavendel fra at blive kørt ned - bogstaveligt talt - med overskydende fugt på rødderne.

Fodring

Det er ikke nødvendigt at befrugte lavendel som de ligesom en mager jord, men planter vil drage fordel af en lejlighedsvis lag af kompost. Kompost bør holdes 2 inches væk fra stammen for at undgå overskydende fugt og mug. Tilføje nogle kalk til jorden, hvis pH-værdien bliver under 7,0.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com