Gør det selv vand haven

August 11

Gør det selv vand haven

Vand haver give gartnere en hel ny avenue af planter og blomster til at udforske. Brug Mose planter, der ligesom deres rødder under vandet men deres stængler og blade ovenfor vand omkring kanterne af haven. Undersøiske planter giver ilt til vandet for fisk. Andre planter, såsom vand salat og salvinia, flyde på dammen. Blomstrende planter give farve. Oprette en overjordisk vandhaven for åkander i en weekend.

Instruktioner

•Build vandhaven i et sted, der modtager mindst seks timers solskin pr. dag. Åkander vil ikke blomstre uden direkte sollys. Hvis vejret bliver meget varm i solen, vil eftermiddag skygge holde vandet fra overophedning. Placer haven fra træer, så faldende blade ikke komme i vandet.

•Level den plads, hvor du planlægger at bygge haven. Bruge en skovl og rive til niveau området og kontrollere det med en tømrer niveau.

•Lay mursten i et kvadrat, rektangel eller ovale, afhængigt af den figur, du har valgt til haven. Mursten danne mur af vand haven. Sikringsanlæg mursten behøver mørtel til at forblive på plads. Præcis hvordan du interlock mursten afhænger af sorten du har opnået. De fleste har en læbe på bunden og indrykning på toppen af mursten. Læben passer ind i indrykningen på toppen af mursten nedenfor. Lægge mursten til en højde af 24 til 36 inches skitserer Dam for vandhaven. Placer en 3-tommer lag af Selvbygger sand i bunden af den tomme plads i dispositionen. Dette giver dæmpning for vinyl liner. Glat sandet. Kontrollere, hvis det er i niveau med carpenter's niveau. Fjern det øverste lag af mursten og der er afsat.

•Sæt vinyl liner i det tomme rum mellem murstensvægge. Guffe foringen ned i hjørnerne, hvis du har et firkantet eller rektangel form. Tryk på liner op mod mursten. Bringe toppen af foringen op og over toppen af mursten. Lige nu foringen skal gå over murstenene.

•Fyld dammen med vand. Som det fylder, udjævne alle rynker i foringen. Holde liner fladt mod mursten. Stoppe fylde når vandet når omkring 2 inches under toppen af det sidste lag af mursten. Klippe liner, så det er 2 inches fra yderkanten af mursten. Sætte mursten, du har fjernet tidligere på toppen af liner. Murstenene skjule liner's kantning fra Se og vægten af murstenene holder det på plads.

•Wait tre dage for klor i vandet for at sprede. Dække jorden oven på åkande kurve med sort eller mørk-farvede småsten. Sted i bunden af dammen. Hvis åkanden har allerede blade, placere kurven på toppen af væltede gryder, så bladene er en tomme eller så under overfladen. Som bladene nå overfladen, lavere kurven ved at fjerne gryder, indtil kurven er i bunden af dammen.

Tips & advarsler

  • Tilføje et springvand til din vandhaven til at nyde den bevægelse og lyd af faldende vand.
  • Hvis myg er et problem, skal du tilføje et par guld fisk. Du behøver ikke et filter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com