Hvad der forårsager blade til at falde blomster?

August 12

Bladene falder fra blomster af flere grunde. I nogle tilfælde kan en sygdom svækker planten, resulterer i blad drop. At finde den rigtige tilgang til pleje-herunder den rette mængde af vand og gødning — undertiden involverer forsøg en fejl, og indtil en balance er opnået blade kan falde. En ændring i miljøet eller en ændring af sæsonen kan ledsages af en naturlig justering periode hvor planter miste nogle af deres løv.

Svampesygdom

Svampesygdomme kan forårsage blade til at falde fra blomster. Blackspot svamp vises som små, cirkulære pletter på de øverste flader af blade. Bladene bliver gule og til sidst falde fra blomsten. Spot anthracnose vises på bladene som lilla, røde eller brune pletter før bladene gule og drop fra anlægget. Fordærve, en anden almindelige svampesygdomme påvirker blomster i det tidlige forår som de dukker op fra vinter vækstdvale. Du kan undgå svampesygdomme ved behandling af blomster med fungicid og beskæring væk ramte områder, som de vises.

Vand og gødning

For meget vand eller gødning kan være så skadelig for en blomst som alt for lidt. Når bladene falder fra tilsyneladende sunde, velholdte blomster om foråret og sommeren, kan forkert pleje være synderen. Blomster, der får for meget vand vil vise mange symptomer som dem, der ikke får nok: gulfarvning, falder blade og hængende blomster. Du kan kontrollere overwatering ved forsigtigt at grave og undersøger rodklumpen. Rødder bør føle noget fast at røre. Hvis rødder er blød og fugtig, du overwatering dit blomster.

Miljømæssige ændringer

Bladene kan falde fra blomster, efter de er blevet flyttet indendørs eller udendørs for sæsonen. Mens faldende blade forårsage mange gartnere alarm, efter en stor forandring, det er en helt naturlig reaktion for anlægget. Blomster behøver tid til at tilpasse sig til nye omgivelser. Som tiden går, blad adfærd vil blive mere normal og blade bør vende tilbage til sin regelmæssige farve.

Sæsoner

Plumerias, azalea og mange andre typer af blomster er løvfældende. Alle løvfældende planter droppe deres blade om efteråret, naturligt går ind en sovende fase at forberede de kolde vintertemperaturer. Endda nogle stedsegrønne planter kan miste bladene som vejret bliver koldere. Stedsegrønne Azalea vokse to sæt af blade, tabe et sæt som vinter tilgange. Konsekvent at holde jorden ensartet fugtig og give dem med masser af lys vil bidrage til at sikre, at deres blade vender tilbage i foråret.

Insekter

Mealybugs og skjoldlus løbe saft fra blade og stilke, undertiden forårsage blad drop. Mealybugs efterlade en hvid hinde, der ligner små stykker af bomuld, der klamrer sig til blade, indtil de bliver sorte og falde. Hvis venstre umarkeret, vil disse skadedyr dræbe dine blomster. Planter inficeret med mealybugs skal behandles eller ødelagt på én gang. En blanding af lige dele af alkohol og vand kan sprayes direkte på bugs. Skjoldlus er sværere at se. De ligner små bump. Blade af planter befængt med skjoldlus vil udvikle små steder, før de falder. Den klæbende stof Skjoldlus udskiller kan udvikle sig til sort mug. Et pesticid kan anvendes hver to til tre uger indtil skjoldlus forsvinde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com