Hvordan man bruger elektriske Jumper ledninger

August 12

Udtrykket "jumper wire" henviser blot til en strømførende ledning, der opretter en elektrisk forbindelse mellem to punkter i et kredsløb. Du kan bruge jumper ledninger til at ændre et kredsløb eller til at diagnosticere problemer i et kredsløb. Følgende trin skitserer, hvordan kan du trygt bruge jumper ledninger i forskellige elektriske applikationer.

Instruktioner

•Følg alle elektriske sikkerhedsforanstaltninger. Du skal tage mere omsorg, når du beskæftiger sig med højspænding kredsløb end når du beskæftiger sig med lav spænding kredsløb (såsom visse batteri-drevet elektroniske enheder).

•Indstil den passende type stik til jumper wire. I nogle tilfælde (især hvis du har konstant hænder), du kan blot bruge nøgne wire-enderne til at forbinde de to punkter i et kredsløb. Hvis du skal bruge dine hænder til andre opgaver, dog skal du beslutte, hvis opgaven kræver krokodillenæb, lodning eller en anden form for forbindelse til jumper wire.

•Brug jumper ledningen hen til omgå en del af kredsløbet eller andet etableres en forbindelse mellem to punkter. Denne anvendelse kan være nyttigt til at bestemme hvis del af kredsløbet er defekt, eller hvis forbindelsen i kredsløbet er brudt.

•Tilslut jumper wire (eller to jumper ledninger) til et amperemeter eller voltmeter (eller multimeter) kan tage en numerisk måling af et kredsløb ejendom. Dette gør det muligt at måle egenskaberne i kredsløb mellem eller på tværs af to punkter.

•Vælg den relevante type af jumper tråd hvis du laver en permanent ændring af et kredsløb. Sporvidde og typen af isolering er kritiske overvejelser.

•Test kredsløb ændringer med en midlertidig jumper wire forbindelsen før du foretager en permanent forbindelse (med lodde, for eksempel). Kontrollere udførelsen af kredsløbet med midlertidige forbindelsen til at sikre, at det fungerer som forventet.

Tips & advarsler

  • Ikke lege med elektricitet. Med et par standard forholdsregler, arbejde med elektricitet kan være sikker, men en tilfældig tilgang kan sætte dit liv i fare.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com