Hvad sygdomme får Streptocarpus planter?

August 13

Streptocarpus er en plante, der er blevet populær prydplante bruges i hjemmet. Oprindeligt importeret fra det afrikanske kontinent, producere avlere nu dem kommercielt så du er tilbøjelige til at finde nogle prøver, der blev dyrket i nærheden af din landestandard. Streptocarpus er normalt hårdføre, problemfri planter, men tre sygdomme er af afgørende betydning for den pågældende landbruger.

Udseendet af en sund Streptocarpus plante

En sund streptocarpus vil have store, smalle grønne blade med en matte overflade og en moderat mængde af veining. Kanterne bliver buede og bølget, men unmarred og uden en spids. Blomstrer bør være moderat i størrelse og kommer i en bred vifte af levende farver.

Svampesygdomme Streptocarpus planter

Crown rot er en alvorlig infektion, der er let identificeres ved udviser blade, svag stilk og reb-lignende hvide vækst af svamp på rødderne af anlægget. Det kan forekomme, når jorden er allerede inficeret, er alt for fugtigt, eller stiklinger er blevet begravet for dybt når omplantning. Botrytis er en støber, der påvirker stængler og blade af planten, især i regntiden, når fugtig, fugtige vejr giver de ideelle betingelser for infektion. Anlægget streptocarpus vil udvikle brun eller sort spotting og kan kaste en sølv støv, som er vejledende for sporedannelse dannelse.

Blandtegning ødelægge infektion af Streptocarpus planter

En karakteristisk advarselstegn af nematodeprøveudtagning infektion i din streptocarpus plante er når bladene af planten visne op mod deres Centre. I sine tidlige stadier, det kan være lidt vanskeligt at opdage, som de brune pletter først udvikle på undersiden af bladets overflade. Det er af afgørende betydning at holde ødelægge infektion i at sprede sig, hvilket gøres ved at minimere mængden af stående eller plaskede vand omkring planten. Nematoder bor og rejser i jord og vand, så ved hjælp af steril jord og vand vil i de fleste tilfælde forhindre infektion. Ved erhvervelse af en ny Streptocarpus plante, bør du holde det i karantæne i gennemsnit en måned for at sikre det ikke er inficeret.

Behandling af Fungal inficerede Streptocarpus planter

Den bedste behandling, som altid forbliver forebyggelse. Undgå at begrave nye stiklinger af streptocarpus for dybt over det sted, hvor rødderne deltage stilken. Holde jorden veldrænet og ikke kingsize. Hvis du er tabende i forebyggelse af svampeinfektion, vil en fornuftig anvendelse af fungicid ofte være en effektiv behandling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com