Hvordan man beregner tonehøjden af et tag

August 13

Hvordan man beregner tonehøjden af et tag

Taghældning er et begreb ofte bruges i bygge- og tagdækning industrier. Det henviser til vinklen af tag i inches af stigning pr. inches af run. A "6-12" taghældninger betyder taget stiger 6 inches for hver 12 vandrette inches. Der er forskellige måder at udtrykke taghældninger såsom 6/12, 6 12, 6-12 m.fl. Beregning af taghældning er forholdsvis enkel, men du bliver nødt til at klatre op en stige for at gøre det, eller få adgang til tag spær fra loftet.

Instruktioner

•Anvend en lineal til at måle og gøre en mark 12 inches fra slutningen af niveauet. Bruge en stige til at få adgang til taget.

•Lay en 2-fods bord vinkelret på skråningen af taget så at det kører lige op og ned. Indstille niveauet på brættet og vinkelret på skråning med udgangen du målt fra øverst. I en kvist behøver du ikke bestyrelsen. Hold plan mod et spær i stedet.

•Øge slutningen af niveau op fra bordet eller ned fra spær indtil boblen er centreret i hætteglasset. Måle fra mark lige ned til bestyrelsen eller lige op til spær. Afstanden målt er stigende, og 12-tommer-mærket på niveau repræsenterer flugt. Hvis du måler 7 inches, er banen 7 inches af anledning til 12 inches af run eller en 7-12 pitch.

•Calculate tag vinkel hvis du har brug for det ved hjælp af en videnskabelig regnemaskine med en tangens funktion. Opdele den målte stigning af 12. Tryk på "Inverse" og tryk på tasten "Tangent". Resultatet vises bliver vinklen på taget.

Tips & advarsler

  • Bestyrelsen liggende på taget bruges til at reducere fejl forårsaget af overlappende helvedesild, især hvis der er mere end ét lag. Måle et spær på loftet eller i en gavl tag ende er mere præcis.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med stiger. Placere stigen i en robust, plan placering, og få nogen til at holde stigen som du klatre det. Aldrig lean langt ude til venstre eller højre, som du kan miste dine balancen og falde.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com