Typer af Citrus & landbrug arbejdspladser

August 13

Der er mange forskellige typer af citrus og landbruget job. Ansvar og pligter varierer meget mellem de forskellige job. Told vil også variere en smule afhængigt af hvilken type af citrus eller landbrugs produkt produceres. Der er mange vigtige arbejdspladser, der skal udføres for at sikre effektiv citrus produktion.

Picker eller maskinoperatør

En citrus picker eller maskinoperatør er ansvarlige for høst råvarer. Det er normalt en af de laveste betalende job i landbrug og citrus industrien. Dette job er arbejdskraftintensive. Når du indsamler citrus produkter, stiger eller maskiner er flyttet fra forskellige træer og modne frugter er plukket. Maskinoperatører kan også bruge maskiner kaldet baldakin shakers for at ryste træer. Dette forårsager moden frugt til at falde ned af træet og ind i en samling enhed. En kombination af maskiner og hånd picking bruges normalt til at høste citrus.

Direktør for fødevaresikkerhed

En af de vigtigste job i landbrugssektoren er direktør for fødevaresikkerheden. Direktøren for fødevaresikkerhed skal kende regeringen, virksomhed og forbruger forordninger. Direktøren for fødevaresikkerhed er ansvarlig for møde regler ved køb, salg og transport af råvarer. De sikrer, at alle mulige regler fra forskellige organisationer er opfyldt. Dette sikrer sikker mad er solgt, købt og produceret. Konstant træning og en universitetsuddannelse er normalt påkrævet.

Produktionsleder

Alle citrus og landbrug arbejdspladser har brug for nogen til at føre tilsyn med det arbejde, der udføres. Produktionsleder garanterer effektiv produktion og høstning praksis. De sørger også for kvalitetskrav er opfyldt, og eventuelle problemer, der opstår fra arbejdstagerne er taget sig af. Erfaring inden for landbrug og god kommunikation færdigheder er nødvendige for at udføre disse opgaver. En bachelorgrad foretrækkes ofte til dette job.

Kunstvanding vejleder

Citrus bedrifter kræver konstant vanding for at producere frugt korrekt. En kunstvanding supervisor er ansvarlig for vanding landbrug produkter. De er også ansvarlig for vanding team, der sikrer, at alle kunstvanding aktiviteter er afsluttet. Vejlederen skal vide, hvornår og hvor meget vand skal bruges. Erfaring med kunstvanding industri og evnen til at køre et hold af arbejdstagere er de vigtigste kvaliteter har til dette job.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com