Hvordan man kan evaluere en Self-Storage Business

August 14

Hvordan man kan evaluere en Self-Storage Business

Hvis du bor i et beskedent hjem eller lille lejlighed, kan finde plads til at gemme alle dine ejendele være hård. Én måde at løse plads stykket er at leje en enhed på en self-storage virksomhed. Der var mere end 50.000 af self-storage faciliteter i USA i januar 2008, ifølge den Self Storage Association. Fargo, North Dakota, tilbyder Police Department tips for at vurdere en self-storage virksomhed.

Instruktioner

•Note hvordan adgang er kontrolleret. Hegn kan holde kriminelle ud, især hvis den eneste måde at komme til opbevaringsenheder er ved at indtaste en kode eller en kort nøgle til at åbne en sikkerhed gate.

•Look belysning og kameraer. Lagerfacilitet bør have belysning, der er stærk nok til at få en potentiel trussel mindst 100 fødder væk, ifølge Fargo politiet. Self-storage virksomheder bør også bruge sikkerhed kameraer til at overvåge, hvad der sker på deres præmisser.

•Tjek for sluserne. Fargo Police Department tyder på udkig faciliteter, at kræver, at lejere at bruge disken låse, som giver en højere grad af beskyttelse mod indbrud end traditionelle låse. Sørg også for anlægget holder tomme enheder låst. Hvis kriminelle får i en ulåst enhed, kan de muligvis få adgang til elementer i tilstødende enheder.

•Undersøg ledelsespraksis. Når du tour potentielle lagringsanlæg, opmærksom på, om det er rene og velholdte. Storage enhed døre skal være i god stand. Også spørge, hvor ofte ledere er på stedet og hvad de gør for at lede efter mistænkelige aktiviteter og mennesker. Nogle steder kan have patruljer til at overvåge for usædvanlige happenings. Spørge, om den lokale politistation har 24-timers adgang til at patruljere egenskaben tilfældigt, som anbefales af internationale kriminalitet fri Association. Du vil også ønsker at finde ud af, om ledere har deltaget i nogen forbrydelse-fri self-storage programmer udbydes af lokale politi.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com