Hvad gange er Calla liljer tilgængelige?

August 14

Hvad gange er Calla liljer tilgængelige?

Calla lily har været en skattet blomst siden dagene af det romerske imperium. Calla lily botaniske navn, Zantedeschia aethiopica, afspejler den blomst oprindelse i Afrika. Det syntes i Europa i 1600-tallet og i Amerika i løbet af anden halvdel af 1800-tallet. Ikke teknisk set en lilje, men et medlem af familien Arum, de er populære som afskårne blomster, centerpieces, brude blomster og dyrkes i krukker eller i haven.

Køb Calla liljer for bryllupper

Den hvide calla lilje, en favorit med brude, er tilgængelige i enhver sæson. Dog skal de bestilles godt før ceremonien og leveret mindst to eller tre dage forude, således at de kan hvile og fugte. Nogle avlere kræver, at ordrer optages ikke mindre end to eller tre uger før den forventede leveringsdato. Mange amerikanske blomsterhandlere dyrke disse blomster i Sydamerika, New Zealand, Holland og Afrika samt i USA.

Voksende Calla Lily knolde (pærer)

Callas er nem at dyrke i krukker eller i haven. Selv om calla liljer er undertiden betragtes foråret pærer, i nogle klimaer, såsom troperne eller i amerikanske Institut for landbrug hårdførhed zoner 8 til 10, calla liljer kan trives udendørs året rundt. Jordstængler kan plantes til enhver tid, at Jorden forbliver på 55 grader eller derover. De foretrækker lyse morgen lys og sent eftermiddag skygge, især i varme sommer områder. Plant blomsterløg 4 til 6 inches dyb og 1 til 2 fødder fra hinanden i haven og en eller to pærer pr. 6-tommer gryde. Holde jorden fugtig og vel ernæret.

Voksende Callas til et bryllup

Plantning og dyrkning callas for et bryllup eller anden begivenhed bliver stadig mere populære. Homegrown callas laver en særlig buket eller boutonniere. De vil tage omkring to år fra pære til modne blomst, så starte dem tidligt. For at kontrollere vokse temperatur og lys dem fra knolde i Potter indendørs. Callas gøre samt indendørs planter, men de har brug for masser af lys så placerer Potter i vinduet mest solrige og Air-condition ventilationskanaler eller varmeapparater. Plant ikke mere end én eller to pærer pr pot og repot til den største størrelse, når de vokser fra en gryde.

Voksende Callas fra frø

Vokset fra frø, tage calla liljer normalt op til tre år fra frø til modne plante. Start spiring ved at lægge frø mellem vådt papirhåndklæder til to dage. Plant dem i en gryde og holde jorden fugtig, indtil de spirer. Så de kan blive plantet udenfor, hvis det ønskes. Når moden, vil blomsterne producere frø, der kan så blive plantet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com