Hvordan man dyrker Anaheim chilipebre

August 14

Hvordan man dyrker Anaheim chilipebre

Anaheim chilipeber er også kaldet California chili og New Mexico chile peber. Det er en skarp, hot-konkretiseret peber hyppigst anvendes til aromatisering af fødevarer, såsom chili con carne. Anaheim chilipeber, ligesom alle chilipebre, kræver en varme vækstsæson. Du kan dyrke Anaheim chili peber planter fra frø omkring fire til seks uger før sidst forudset forårsmøde frost eller om foråret fra transplantationer, forudsat at dagtimerne temperaturen forbliver over 60 grader F.

Instruktioner

Plantning Anaheim peber frø

•Fyld op 3 - eller 4-tommer bred plastic Potter med en kvalitet frø starter mix, helst en, der ikke indeholder nogen sphagnum, som kan skabe for meget fugt.

•Plant en til to Anaheim peber frø i hver af potterne. Skub forsigtigt frø omkring 1/8 tomme dybt ind i blandingen ved hjælp af en unsharpened blyant eller en spisepind. Drys mellem 1/8 og 1/4 tomme af frø starter mix over hver af peber frø.

•Sæt Potter i et område, der kan give et temperaturområde på mellem 70 og 85 grader F, som foreslået af University of Florida forlængelse. Dette giver den bedste temperatur for spiring. Prøv at give omkring seks til otte timers lys dagligt. En god beliggenhed er nær en syd- eller sydvestlige modstående vindue.

•Kapacitet hver af Potter når jorden har tørret ud lidt. Spiring af Anaheim peber frø bør påbegyndes i omkring 10 dage og færdig i ca 20 dage. Transplant planter, når de er omkring 2 til 3 inches høj og har tre til fire sæt af blade hver.

Omplantning og voksende Anaheim Chili Peppers

•Cultivate en sun-fyldte område i din have til dyrkning af Anaheim peberfrugter, ved hjælp af en haven hakke for små plantning eller en rototiller til større skala plantning. Jorden bør være løs og godt bearbejdet til en dybde af 10 til 14 inches. Fjerne alle ukrudt og deres rødder, mens du arbejder i jorden.

•Opret 3-mund-wide rækker fordelt ca 2 fødder fra hinanden i området plantning, hvis du laver store skala plantning. Ellers, skal du oprette 2-fods-dækkende bakker, der er omkring 4 til 6 inches høj. Grave huller, der er bare lidt bredere og dybere end de plastic Potter. Måle afstanden fra hvert hul, og sørg for at holde dem omkring 12 til 18 inches fra hinanden.

•Tip en pot hovedet at vrikke en Anaheim peber plante fri fra sin plantning pot. Sætte planten i et af hullerne. SCOOP jord i hullet, indtil det er fyldt. Vand i Anaheim peberfrugter grundigt med vand. Holde peber planterne godt vandes men ikke vand så ofte at jorden er klæg.

•Fertilize Anaheim peberfrugter når peber begynder at danne på hver plante. Brug en 12-12-12 eller 15-15-15 granuleret gødning til den sats, der er angivet på etiketten. En enkelt ansøgning er som regel alt, der kræves.

Tips & advarsler

  • Anaheim chili peber er typisk klar til at høste ca 150 dage efter plantning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com