Hvordan man laver dit hjem grøn

August 14

Hvordan man laver dit hjem grøn

Gør dit hjem grøn betyder blot, at gøre det mere venlig over for miljøet. Det er en bevidst beslutning om ikke at spilde energi og at begynde at gøre din del at hjælpe planeten. Den bedste del er, at du rent faktisk vil spare penge, når du begynde at gøre dit hjem lidt grønnere. Du kan gå amok og gennemføre alle trin på én gang, eller du kan tage dem et skridt ad gangen.

Instruktioner

•Fjern alle dine regelmæssige lys pærer og erstatte dem med kompakt fluorescerende energibesparende pærer. Disse pærer bruger 3/4 mindre elektricitet end almindelige pærer, og de kan vare op til syv år. I første omgang, elpærer kan koste dig et par ekstra dollars til at installere, men i det lange løb vil de spare dig for en masse penge.

•Purchase en lav-flow brusehoved for hver af brusere i dit hjem. Dette brusebad hoved bare skruer på, så det er en meget nem projekt at tage. Brusehoved vil regulere strømmen af vand, så du ikke spilder nogen. Dette sparer vand, energi og penge.

•Fjern alle elektronik og apparater i dit hjem, når de ikke er i brug. Du tror måske, du ikke bruger nogen energi når dine apparater og elektronik er ikke på, men det er forkert. Enhver enhed, der er tilsluttet, bruger en form for elektricitet. Det er bedst at frakoble apparater, når du er færdig med at bruge dem. Det tager kun en ekstra sekunder af din tid, og det er det i sidste ende værd.

•Juster din termostat. Begynde at holde en termostat, to grader lavere end normalt om vinteren og to grader højere om sommeren. Det er sådan en lille ændring, som du sikkert ikke selv mærke. Du vil også ønsker at dreje termostaten ned når du kommer i seng for natten, eller når du planlægger at være væk fra dit hjem for mere end to timer. Dette vil drastisk spare dig energi og penge på din varmeregning.

•Swap dine apparater til nogle, der indeholder en Energy Star rating. Dette betyder, at apparatet har bestået mange prøver, at beviser det sparer på mængden af elektricitet er nødvendig for at køre den. Det er en fantastisk måde at gøre dit hjem grønne.

•Start ved hjælp af solpaneler til at få din energi fra solen i stedet for den elektriske selskab. Hvis du vælger at installere alle de nødvendige solpaneler på én gang, kan det være lidt dyrt. Der er en anden mulighed, men. Tilføje et par nye solpaneler hvert år indtil du har nok til at give al den energi behov for dit hjem.

•Hav en energi test udført på dit hjem, så du kan finde ud af, hvor luften er flygter fra hjemmet. Derefter tag sig tid til at sætte op disse områder, så du ikke spilder varme i vinter eller aircondition om sommeren. Du, også vil være i stand til at fortælle om din isolering gør et godt stykke arbejde, eller om du har brug for mere af det.

Tips & advarsler

  • Du kan få offentlige tilskud og rabatten undersøger, hvis du beslutter dig at begynde at bruge solpaneler.
  • Ikke bare overveje den umiddelbare omkostninger at gå grøn. Tage hensyn til beløbet, du vil gemme i løbet af tiden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com