Sådan bruges en AM Radio til at registrere pauser i en usynlig indhegne

September 27

Usynligt hegn er forunderlige udvidelser af moderne teknologi, der tillader ejere af kæledyr til at give deres dyr frie tøjler uden behovet for at opbygge omfattende hegn rundt om gården. Ingen hegn er noget godt, hvis det bryder, og det samme gælder for knækkede ledninger af en usynlig indhegne. Fordi usynlige hegn ikke kan ses, skal signalet spores langs den begravede ledning for at lokalisere pausen i kredsløbet. En standard AM radio er en billig, men effektiv metode til at finde sådan en pause.

Instruktioner

•Udskift den anvendte batteri i din AM radio med en ny for bedste receiver operation.

•Tag den usynlige indhegne ledninger fra deres terminaler på de fremsendende enhed. Wrap et hegn ledning til en af wiren fører kommer ud af RF choker og Pak anden ledningen til den modsatte bly.

•Tilslut hver side af RF choker til senderen, ligesom du normalt ville forbinde ledningerne, en bly til venstre terminal og en bly til den rigtige terminal.

•Drej på din AM radio og finjustere det til 600 Megahertz (600 MHz). Tænd din usynlig indhegne og indstille FELTBREDDEN kontrol, indtil du kan høre hegnet sendersignalet kommer fra din AM-radio højttaler.

•Ansigt udendørs til hvor ene ende af den usynlige indhegne ledning forlader bygningen. Hold AM radio nær wire, placere den tættere, indtil du kan høre signalet gennem højttaleren. Flytte radioen frem og tilbage mens du går omkring din begravet ledning fra den ene ende til den anden. Være opmærksomme at signalet, som det vil begynde at falme, hvor pausen er placeret.

•Når du bemærke signalet begynder at falme, mark placeringen på jorden. Fortsat gå, indtil signalet kan ikke høres på alle og placere et andet mærke på jorden. Fortsat gå mod anden enden af den begravede wire, indtil du er i stand til at høre signal på fuld styrke igen og sted en tredje mærke på jorden på denne placering.

•Få den pause, som findes mellem to udenfor markerer et sted i nærheden af center mærke du har placeret.

Tips & advarsler

  • Når grave for at afdække din usynlig indhegne wire, begynder på det midterste mærke og arbejde mod to udenfor mærker at minimere mængden af grave før at lokalisere pausen.
  • Aldrig fungere usynlig indhegne senderen ved fuld effekt, når du bruger en RF choker for at narre enheden til at tro, kredsløbet er fuldført. Brug kun den mindste mængde magt nødvendige for din AM radio for at modtage signal gennem sin eksterne højttaler.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com