Pool hegn forordninger

August 14

Pool hegn forordninger

Pool hegn er strukturer bygget op omkring baggård swimmingpools, der beskytter børn og dyr fra at falde i vandet ved et uheld. Placere hegn omkring swimmingpools er blevet et vigtigt at sikre pool sikkerhed, og er allerede blevet vedtaget i Australien og i forskellige dele af USA.

Typer

Der er mange typer af pool hegn, varierende i det materiale de er lavet af. Pool hegn, som er lavet af rørformede stål, aluminium og træ er som regel placeret permanent ved swimmingpoolen, mens mesh hegn kan fjernet og anvendes til andre formål.

Strukturelle krav

Pool hegn blev oprindeligt designet til at beskytte børn mod at gå i poolen uden opsyn af en voksen. Disse hegn er designet med en række 6-fods til 15-fods forbindelser, som er forbundet på toppen med en smæklås. For mesh hegn, polakkerne er placeret i mellem forbindelserne, og de er lavet sturdy med spænding af mesh materiale strækker sig over dem. Hegn er designet til at være høj nok til at forhindre børnene fra klatring dem.

Betydning

Pool fægtning er en nødvendig tilbehør til swimmingpool ejere fordi det fungerer som en sikkerhedsforanstaltning mod potentielle risici og farer, som kan finde sted i pools. Der er tidspunkter, hvor små børn og kæledyr spille i nærheden af poolen, og kan falde ved et uheld. Således, selv når ingen voksen er omkring at våge over dem, de er stadig sikre, som hegnet holder dem på en sikker afstand fra vandet.

Lovgivning

Den obligatoriske anvendelse af pool hegn er blevet gennemført i mange lande, den mest fremtrædende som er USA og Australien. Alle stater i Australien kræver pool ejere at give pool hegn omkring deres swimmingpools; det samme gælder for beboere i boliger med swimmingpools. Lejere af boliger med pools er ansvarlig for brugen af hegn, og er ansvarlig for ulykker og uheld, som kan finde sted på deres faciliteter. Kravet om pool hegn er bemyndiget af statslige love. Ikke alle amerikanske stater, men kræver pool ejere bruge hegn, og det er stadig op til boligejeren at beslutte, om de ønsker at tilføje en hegnet omkring swimmingpoolen.

Fordele

Brug af pool hegn har begrænset muligheden for ulykker, der kan resultere i drukning, især blandt børn. Ikke kun gøre de øge potentialet i at redde liv, pool rengøring er også forbedret. Pool ejere i Australien er blevet vant til at bruge hegn, som når fanget at overtræde loven, de kan klare op til $16.000 værd af bøder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com