Hvordan til at beregne hvor meget sidespor, jeg har brug for

August 14

Hvordan til at beregne hvor meget sidespor, jeg har brug for

Husejere, der ønsker for at spare penge ofte henvende sig til gør det selv-projekter når du foretager forbedringer til deres hjem. Tilføje eller erstatte sidespor på et hjem kan tilføje til sin skønhed og værdi. Hvis du tænker på at håndtere dette projekt, eller simpelthen spekulerer på, om de potentielle omkostninger, skal du først vide, hvor meget sidespor, du bliver nødt til at fuldføre projektet.

Instruktioner

•Measure dimensioner af disse dele af hjemmet, hvor du vil installere sidespor. Desuden tage målinger af dimensioner af vinduer, døre og andre elementer inden for det område du ønsker dækket med sidespor.

•Brug dimensionerne til at beregne området i kvadrat fødder, der vil blive dækket med sidespor. For nu, beregne den firkantede optagelser af hele området, herunder vinduer og døre, fordi du vil trække dem i et senere trin. Området for simple rektangulære figurer såsom en væg kan findes ved simpelthen at multiplicere længden af bredden. Trekantet områder beregnes ved hjælp af følgende formel: område = 1/2xbxh, hvor b er længden i fødderne af bunden af trekanten, og h er højden af trekanten, målt fra bunden til toppen. Se ressourcer til et websted, der kan hjælpe i beregning af området i forskellige figurer.

•Tilføj op de enkelte firkantede optagelser af hver enkelt figur, som du beregnede område. For eksempel hvis du har fire simple rektangulære udvendige vægge du ønsker dækket med sidespor, bør du have fire områder for at tilføje sammen.

•Calculate område af alle døre og vinduer, der inden for de områder, som du beregnede firkantede optagelser i trin 2. Tilføje dem alle sammen og trække dette tal fra det samlede beløb, du har beregnet i trin 3. Dette er den samlede kvadratfod af område, der vil faktisk være dækket med sidespor.

Tips & advarsler

  • Beregne omkostningerne ved træbeklædningen skal du ved at multiplicere de firkantede optagelser antallet du kom op med i trin 4 af prisen per kvadratfod af sidespor materiale. For eksempel, hvis du kom op med 320 kvadratfod af området dækkes med sidespor, og sidespor du foretrækker koster $4 per kvadratfod, din pris vil være 320 sq ft x $4 pr. m² = $1.280.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com