Sådan skærpe Carbide Woodturning værktøjer

August 15

Carbide værktøjer er yderst slidstærk og robust. De bruges til alt fra træbearbejdning til metalbearbejdning i form af borehoveder, træ-drejning værktøjer og lignende emner. For at skærpe carbide træ-drejning værktøjer, skal du bruge en diamant-belagt grinder hjul. Dette er traditionelt den bedste metode til slibning klinge kanter tilbage til deres fabrik skarphed. Træ-drejning værktøjer kommer i mange former og størrelser. Hvert værktøj kan imidlertid skærpes ved hjælp af et par grundlæggende skridt.

Instruktioner

•Tag på sikkerhedsbriller. Fyld spanden med vand og sæt den ved siden af den arbejde station.

•Juster værktøj resten vinkel til at matche værktøj vingens vinkel. For eksempel, har en gouge mejsel en fabrik facet af 40 grader. Mange bench grinders har vinkel mærker til at hjælpe dig med at justere værktøj resten platform. Nemlig dem at ikke har vinkler markeret, placere værktøjet på resten og tryk spidsen mod grinder hjulet. Kig på værktøjet fra siden. Justere platformen, indtil fabrik facet er skylle med kværn hjulet overflade.

•Tag værktøj fra vinkelsliberen. Tryk på afbryderen og tillade bench vinkelsliber til at nå maksimale hastighed.

•Sæt værktøjet fladt på værktøj resten. Skub værktøjet i grinder hjulet. Manøvre værktøjet, således at hjulet følger konturerne af klingen. For eksempel, på en s mejsel, skal mejslen rulles for at tillade grinder til at følge bue af klingen. Nogle funktioner kan kræve du svinge værktøjet, venstre og højre til at følge konturerne.

•DIP værktøjet skarphed i vand før du rører aflæsse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com