Hvordan at rengøre en glasfiber Jacuzzi badekar

August 17

Hvordan at rengøre en glasfiber Jacuzzi badekar

Træde ind i en varm dampende jacuzzi badekar er en luksus, de fleste mennesker kunne kun nyde på spa blot et par år siden. Nu, med den tilgængelighed og prisoverkommelighed af smukke letvægts akryl-belagt glasfiber jacuzzi badekar, kan boligejere har dem installeret ganske enkelt i deres personlige badeværelse. Hvis du har pladsen, det kan installeres, men glem ikke, at nogen bliver nødt til at rense den. Her er nogle retningslinjer til at beholde job simpelt og din jacuzzi badekar funklende og klar til din næste sættetid.

Instruktioner

Badekar, armaturer og Surround

•Aftør ned overfladen med en fugtig klud straks efter brug af jacuzzi badekar. Betale særlig opmærksomhed til vandlinjen og omkring jet-porte. Hvis du bruger nogen olier i karret skal du anvende en renere, såsom Lysol badeværelse Cleaner. Følg instruktionerne på mærkningen. Skyl og tørlæg.

•Wash vandhaner med en fugtig klud og lidt shampoo, men brug ikke akryl renere medmindre den produktmærkning specifikt siger at det er sikkert at bruge på metaloverflader. Brug en tandbørste, en gang om måneden eller så at rense ud i afløbet og kant omkring den. Skyl og tør, så vand pletter ikke opbygge.

• Rengør ydersiden af karret med en fugtig mikrofiberklud. Det bør ikke være alt for beskidt, medmindre karret er tungt anvendte. Tør ned nogen kanter hvor støv og vand kan samle, skylning rag ofte, så du ikke breder sig støv og hår overalt.

Whirlpool jetfly

•Flush og desinficere whirlpool jetfly om to gange om måneden ved at fylde karret med vand til 2 inches over dyserne eller endnu bedre, Gem vandet fra den sidste brug (så længe ingen olier eller salte blev brugt). Tilsæt 2 tsk opvaskemaskine vaskemiddel og 20 ounce af blegemiddel.

•Drej off air åbninger ved at dreje dem med uret indtil åbningen hvis lukket. Dette vil give den maksimale mængde af vand til at flyde gennem VVS under karret og jetfly.

•Tænd apparatet på jacuzzi motoren til den højeste indstilling og lad den køre i 5-10 minutter. (Det skal køre i mindst 5 minutter, men ikke mere end 10 minutter.) Dette vil arbejde rengøring væsker gennem systemet og rense enhver lommer, hvor buildups eller meldug kan opstå.

•Afbryd motor ved at vende switchen. Tillad balje at dræne fuldstændigt. Hvis der var udskud, der dannes ved at skylle jetfly, skylle karret med lidt varmt vand. Ellers er der ingen grund til at skylle som blegemiddel vil sprede og opvaskemaskine vaskemiddel var tilstrækkeligt fortyndes for at være sikker for din næste bad.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com