Hvordan du ændrer Diverter enkelt ventil badekar

August 17

Badekar, der har tre kontrol håndtag i stedet for en eller to brug en lignende til de ventiler, der styrer strømmen af varmt eller koldt vand gennem vandhanen omskifterventil. Bytte de gamle omskifterventil for en ny også indebærer en lignende proces at ændre vand kontrolventiler i vandhanen. Du skal installere en ny ventil, der svarer nøjagtigt til den forhenværende sig, ellers diverter vil lække og ikke arbejde ordentligt. Tag den gamle ventil med til butikken for at hjælpe dig med at finde en match.

Instruktioner

•Luk det vigtigste vand ventilen i huset, at slukke strømmen af vand til vandhanen. Tænd en vandhane på et lavere niveau af huset hvis det er muligt, for at sikre ingen vandtryk forbliver i rørene.

•Løsn skruen holder den diverter justeringshåndtaget på plads, som kan være placeret under den fælles landbrugspolitik i midten af håndtaget eller i et lille hul i bunden af håndtaget. Træk håndtaget ud hane, når du fjerner skruen.

•Anvend en skruenøgle til at slå låsemøtrikken, hvis nuværende, mod uret for at skru det fra hanen. Fjerne alle metal ærmer fra vandhanen ved at skubbe dem mod dig.

•Træk ud nogen metal ben fra den diverter ventil ved hjælp af et par nåle-næse tænger. Klemme en skruenøgle til ventilen stamceller kroppen og drej den mod uret for at fjerne det fra røret.

•Coat udskiftning ventil stilks tråde med blikkenslager er fedt og brug skruenøglen til at tråd ventil stilken uret i vandrør indtil stram. Saml de andre dele af vandhanen du fjernet. Tænd den primære vandventil tilbage og tænde vandhanen og omskifter til at teste for utætheder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com