Hvad sten eller fliser skal bruges Over en eksisterende konkrete veranda, der ikke bliver glat?

August 17

Hvad sten eller fliser skal bruges Over en eksisterende konkrete veranda, der ikke bliver glat?

Sten eller fliser kan forbedre en eksisterende konkrete veranda gulvet ved at skabe en farverig, færdigt look, der vil lyse hele området. Regn eller fødder våde fra puljen kan gøre nogle fliser eller sten gulvbelægning glatte i farlig grad, men. Vælg sten eller fliser med naturlige tekstur og porøse kvaliteter for en holdbar, sikker veranda gulv.

Travertin

Travertin er en tan calcium karbonat kalksten. Det er holdbarhed til udendørs landskabspleje applikationer er bevidnet af, at det er byggemateriale bruges i mange af de strukturer i det gamle Rom, der blive stående. Travertin er temmelig porøst, fyldt med højderygge og luftbobler der giver ikke-glatte fod selv når de er våde fra regn eller ved poolen stænk. Travertin ansigt sten kan være sikkert mortared til betonoverflader, rådgiver landskab designer Susan Schlenger og kan bruges i og omkring springvand og pools, selv dem ved hjælp af saltvand.

Skifer

Skifer er en porøs, naturlige sten fås i en række farver, der kan forbedre din udendørs eller overdækket veranda. Skifer kan blive glatte, hvis en forkert sealer anvendes eller anvendes så tykt at skifers naturlige tekstur ikke længere kan levere trækkraft. Bruge en vandbaseret gennemtrængende fugemasse anvendes til hver sten før anbringe det på plads, rådgiver gulvbelægning Lady af Sage Blossom konsulent i Colorado. Anvende to lys lag af fugemasse og lad det synke i at bevare den skifer overfladestruktur.

Keramiske fliser

Keramiske fliser kan monteres lige over en konkret pad, men dens slipperiness vil afhænge af den præcise flise design du vælger. Høj-gloss væg flise bør ikke anvendes på gulve, da det kan være farligt, når det er vådt, rådgiver keramiske fliser og sten konsulenter. Mindre, uglaserede fliser give fastere fod. Trade-off er, at fliser med flere overfladestruktur kræver hyppigere rengøring.

Beton fliser

Beton fliser, også kaldet asfaltudlæggere, er en billig løsning at oprette ikke-glatte gulve over en eksisterende konkrete veranda gulv. Beton fliser er tilgængelige i en række farver og figurer, fra pladsen til ottekantede og bruges ofte til høj-trafik offentlige pladser. Et alternativ er stemplet beton, hvor en entreprenør hælder et frisk lag af beton over eksisterende pad og frimærker i en tekstureret indtryk designet til at ligne sten, mursten eller fliser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com