Hvordan at opbygge baggård til dræning

August 17

Hvordan at opbygge baggård til dræning

Overflade og topografi af værftet omkring et hjem spiller en vigtig rolle i forbindelse med dræning. Ordentlig dræning hjælper med at fjerne regnvand og sne smelter fra området umiddelbart rundt i hjemmet, hvor fugt kan sive ind i kælderen eller crawlspace hvis vand er tilladt at stå i nærheden af instituttet. Opbygge, eller øge overflade af gården, kan være nødvendigt at oprette den nødvendige dræning for at forhindre stillestående vand.

Instruktioner

•Sæt en tømrer streng fra jordhøjde på grundlaget for hjemmet til kanten af baghaven. Hænge en streng niveau på strengen, og justere højden på strengen på kanten af baghaven indtil strengen er niveau.

•Measure afstanden mellem strengen og jorden på forskellige punkter langs strengen. Jorden skal være mindst 6 inches under streng på et tidspunkt 10 fod fra instituttet. Jorden bør skråner væk fra bygningen på en 1-procent sats, eller 1-1/4 inches per 10 fødder derefter.

•Purchase og træk i muldlaget efter behov for at hæve området tættest på bygningen. Dette materiale er almindeligvis sælges af cubic værftets og er leveret af lastbil. Kontrahenten kan også niveau snavs med en lille loader.

•Level snavs med en skovl og trillebør hvis denne service ikke leveres af kontrahenten. Let pakke jorden ved at trække et tungt træ beam bag en have traktor. Rake jorden glat.

•Kontrollér hældningen af baggård med streng og plan for at afgøre, om du har lavet nok skråning.

Tips & advarsler

  • Jord fjernes under udgravningen af kælderen er ofte spredt rundt i hjemmet som fyld under opførelsen. Dette materiale kan bosætte sig og er ofte lavet af ler i stedet muldlag. I nogle tilfælde er muldlag fyld forpligtet til at forbedre kvaliteten af plænen. Sørg for fyld er korrekt skrå til støtte i dræning.
  • Lokale bygningsreglementer kræver ofte, at eventuelle ændringer til dræning ikke påvirke tilstødende ejendomme. Hældningen af baghaven skulle dræn til en gade med en storm kloak eller nogle andre godkendte offentlige dræning snarere end naboens baggård.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com