Hvordan til at udbrede Grapeleaf Begonia

August 17

Grapeleaf begonia er en af de tykke-stammede begonier, der ikke vokse lodret, selvom den tunge, brede stængel tvinger den blad-formede blade op i en lodret vane. Stænglerne er så lange som bladene og har buede kanter. De små blomster er hvide og dingle fra stilke i klynger. Begonier normalt dyrkes som enårige i USA men er stauder i deres oprindelige regioner i tropisk Amerika, Afrika og Asien. Blomsterne er velegnet til varme, skyggefulde steder. Nogle begonia sorter kan overføres fra deres knolde, frø eller blade.

Instruktioner

•Kontrollér, at skære med en skarp kniv eller et barberblad. Tørre blade med alkohol at gøre sikker på, det ikke er forurenet med bakterier eller svamp, der kunne kompromittere skæring.

•Tag stiklinger af grapeleaf begonier i marts til September, når vejret er varmt bladene har store overflade vener, der skal afbrydes. Dette forårsager skade på planten og opfordrer den til at forsøge at rod og formere sig selv.

•Klippe et blad fra planten og fjerne stilken. Vend bladet for at udsætte på undersiden. Gøre flere nedskæringer på tværs af fire til fem forskellige vener. Fyld en gryde med sphagnum og fugte det indtil det er jævnt fugtig.

•Sæt blad med cut venerne på overfladen af sphagnum. Bladet behøver ikke at være nedsænket i jorden; blid aktuelle kontakt er tilstrækkelig. Hvis blade krøller, forankre det med en smule af tørv på kanterne. Holder bladet duggede og fugtige. Hold gryden i et varmt rum, der er 70 grader Fahrenheit i indirekte sollys. Hvert snit vil i sidste ende spire en ny plante.

•Lad stem på som en alternativ metode. Stilken skal have tre vækst noder. Sæt stilken i sphagnum op til anden knude. Hold bladet fugtige, i et varmt rum med lav belysning. Denne metode opretter kun én begonia plante.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com