Fejlfinding en brugsvand brønd pumpe

August 18

Motoren vil ikke starte

En stædig motor kan være forårsaget af en række ledninger-relaterede spørgsmål. Spænding der kan være galt, og dette bekræftes nemt ved at læse linje terminaler. Spændingen er fint, hvis det er plus/minus 10% af den nominelle spænding. Du kan løse utilstrækkelig eller defekt spænding skal elselskab kaldes for at ordne det. Undertiden kontaktpunkter på boksen switch muligvis ikke sluttet korrekt, og blot skal tilsluttes og renset-- eller du kan have til at erstatte pressostat.

Circuit breakers kan blive udløst på lejlighed, som er løst ved at nulstille afbryderknappen. Dog tænde undertiden nulstille effektafbryderen ikke motoren igen. Ejeren vil derefter kontrollere sikringsboksen og erstatte sikringer udbrændt. Forbindelser i sikringsboksen kan være beskidt, som kræver rengøring dem ud. Løse ledninger kan forhindre, at en motor starter, og er fast ved gentilslutning wiren. Et andet scenario er at pumpe og motor, ikke er korrekt justeret. Hvis dette er tilfældet, vil amp udlæsningen på indikatoren tredoble den normale læsning (helt op til seks gange det normale læsning).

Motor vil ikke stoppe

Når en brugsvand brønd pumpe motor ikke stopper kører, er brønden tjekket for lavere vandstand. Pumpen er slukket, og godt nok tid til at genopbygge vandet. Pumpe output er begrænset for at teste, hvor hurtigt vandstanden afskrives (pumpen overbelastning). Beslutning i sådanne tilfælde er at ændre indstillingen pumpe til at arbejde på et lavere niveau. Hvis imidlertid pumpen slukker efter nulstille det til et lavere niveau, pumpe, så skal pumpen der fjernes og inspiceret for slidte dele. Lækager er også en bidragyder til en ikke-stop motor. Kontroller alle rør / slanger for utætheder.

Pumpe slangen justeringer

Når strømmen til motoren tændes, genereres nok drejningsmoment skal gøre drop røret hoppe rundt. For at holde slangen stabiliseret, monteres et drejningsmoment afleder over den nærmeste del af rørsystemer til motoren. Teflon pipe tråd er placeret i den første del af drop rør. Drop røret er monteret i toppen af pumpen (indsætter er monteret i pumpen, sikret med skruer). Rørene er derefter monteret i pumpen Indsæt. Vandtæt tape er snoet omkring strømkabler og drop pipe (tapede tre gange rundt om hvert afsnit). Som kabler og rør sænkes i den godt boliger, rettede enhver slæk på kablerne ved at trække kablet, og derefter anvende tape. Motoren skal også være jordet for at mindske risikoen for elektrisk stød før sænke pumpen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com