Min vandrør punkteret mens du installerer træ sokler

August 18

Min vandrør punkteret mens du installerer træ sokler

Afhængigt af hvilken slags baseboard du har installeret, kan vand pipe du rammer være mere eller mindre tilgængelige for reparation. Traditionelle sokler er stykker af træ støbning installeret hvor væg og gulv mødes til accent bunden af væggen. Træ baseboard varmelegeme dækker er dekorative paneler, der dækker baseboard vandsystemer og er beregnet til at skjule baseboard varmeapparater fra visningen.

Træ Baseboard

Hvis du punktere en vandlinjen, mens du installerer træ sokler, skal du have ramt et rør, der er inde i væggen. Afhængigt af rum i huset hvor du installerer baseboards, kan dette være en vandforsyning linje til en nedenunder vask, eller en linje til en ovenpå badeværelse. Hvis du har kørt et søm igennem baseboard og drywall og ind i en vand linje, bruger du sandsynligvis negle, der er længere end nødvendigt for en simpel baseboard installation.

Wall vand linje reparation

Lukke ned linjen vigtigste vand til dit hus, indtil du kan fastslå, hvor røret feeds vand, derefter slukke for den enkelte linje. Slukke miniafbryderen til rummet hvor lækagen er sket til at reducere risikoen for befugtning nogen elektrisk ledninger eller forgreningsdåser i væggen. Du skal måske skære vandlinjen hvor det splitter ud fra linjen hovedhuset og installere en ventil med en kompression montering. Fjerne den træ baseboard og klip et lille hul i væggen for at få adgang til den beskadigede rør. Skære og erstatte den beskadigede del af rør og reparere væggen før geninstallation af baseboard og sikre det med mindre negle.

Træ Baseboard varmelegeme Cover

Træ baseboard varmelegeme dækker er dekorative baseboard varmelegeme skjolde, der skal ligne traditionelle træ sokler. De kan blive skræddersyet, eller de er tilgængelige som masseproducerede produkter på de fleste hjem forbedring butikker. De masseproducerede enheder kommer typisk som et sæt med en matchende baseboard.

Baseboard vandvarmer dække reparation

Hvis dækslet varmelegeme kom som et sæt med baseboard og kobber rør, skal du erstatte sæt. Du kan også prøve at kontakte producenten af og forhøre sig om baseboard kan bestilles separat. Hvis dækslet til vandvarmeren er designet til at gå over en eksisterende baseboard, slukke for vandet til zonen og klippe den beskadigede baseboard linje. Reparere eller erstatte kobberrør, så geninstallere dækslet til varmelegeme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com