Hvor ofte bør du gøde Knock Out roser?

August 19

Gratis blomstring, selvrensende og let at pleje for--du kan ikke bede om mere fra en rose, og Knock Out roser levere på alle tre tæller. Knock Out roser er en ny familie af små busk roser udviklet af rose opdrætter Bill Radner i 1999 og introduceret på markedet i 2000 af firmaet Conard-Pyle. Disse roser har brug for minimal fodring for at udføre smukt i din have.

Growers anbefalinger

Ifølge Knock Out rose officielle hjemmeside udføre disse roser godt selv uden at blive befrugtet. Hvis du vælger at befrugte dem, antyder Conard-Pyle imidlertid vente rosenhæk er veletableret efter plantning og har produceret mindst sin første flush af blomstrer. Knock Out roser blomstrer i skyller omkring seks uger fra hinanden, med sporadiske blomstrer mellem cyklusser. Ikke befrugte buskene efter midsommer, som der tilskynder bud vækst, som ikke vil forhærde ordentligt før frost.

Andre anbefalinger

Ligesom andre busk roser kræver Knock Out roser ikke programmet løbende befrugtning, som hybrid te roser gøre. Mange havebrug eksperter anbefaler i stedet, fodring busk roser, herunder Knock Out roser, en gang i det tidlige forår på samme tid, som du beskære dem tilbage. Knock Out roser skal beskæres tilbage til 12 til 18 inches fra jorden i det tidlige forår, ligesom bladknopper begynder at svulme. I sandede jorde, hvor næringsstofferne siver ud af jorden før anlægget kan absorbere dem, er det bedst at befrugte to gange i løbet af sæsonen.

Den korrekte gødning

Brug enten en afbalanceret haven gødning eller et specielt formuleret steg mad på Knock Out roser. En afbalanceret gødning er en med lige store procentdele af kvælstof, fosfat og kalium, kaldet NPK antallet. Afbalanceret gødning har en NPK forholdet mellem 10-10-10 eller noget lignende. Der er ingen grund til at bruge en super-fosfat gødning, en med en meget højere midterste nummer, som er beregnet til at skubbe blomst vækst, da Knock Out roser naturligvis gratis-blomstring. En afbalanceret gødning sikrer, at alle dele af planten får tilstrækkelig ernæring. Uanset hvad mærke af befrugte du vælger, Følg pakke retninger omhyggeligt for den korrekte anvendelse.

Hvordan til at befrugte

Anvende den anbefalede tilførsel af gødning i en cirkel over rodzonen af anlægget. Forlade de første seks inches rundt steg kronen nøgne, derefter sprede gødningen jævnt over de næste 12 inches. Arbejde det let ind i jord og vand godt. Altid sørg for jorden omkring planternes rødder er fugtig før befrugtende for at undgå ætsninger til følsomme rodtråde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com