Hvordan til at beregne hvor meget Quikrete til brug

August 19

Mange gør det selv-husejere bruge Quikrete, når de foretager nye plader til skure eller terrasser. Quikrete kommer i tre forskellige taske størrelser. 40-lbs. poser dække ca 30 kubikfod, 60 lbs. poser omkring.45 kubikfod og populære 80-lbs. poser dække ca.60 kubikfod. Beregning af, hvor meget Quickrete at bruge til dit projekt kræver at opnå den samlede kubikfod af projektet samt bestemme hvad størrelse poser vil du bruge.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af det område du ønsker at anvende beton med et målebånd. Runde op alle målinger til den næste halvdel-fods måling. For eksempel, hvis du har en længde måling af 10 fod, 4 inches, runde op til 10 fod, 6 inches. Hvis din bredde er 4 fødder, derefter bruge 4 fødder.

•Skriv målinger ned på et stykke papir, konvertere alle målinger ved hjælp af decimaler. 10 fod, 6 inches ville være 10,5 fødder.

•Tag en måling af dybden af projektet og konvertere det til et decimaltal i fødderne. For eksempel, hvis du har en dybde måling af 8 inches, opdele 8 af 12 for at få et resultat af.666 fødder til din dybde måling. En dybde af 6 inches vil måle 0,5 fødder.

•Multiply længde gange med gange dybde til at få den samlede kubikfod. For eksempel, hvis dine målinger er 10,5-ved-4-af-.666 fødder, er din samlede 27.972 kubikfod.

•Divide den samlede kubikfod af beløbet hver pose af Quickrete vil dække. En 80-lbs. taske af Quickrete dækker ca.60 kubikfod. Du opdele 27.972 af.60 for at få et resultat af 46.62. Runde op til det næste hele tal for et resultat af 47 poser af 80-lbs. Quickrete.

Tips & advarsler

  • Ikke at forveksle kvadratfod med kubikfod. Kvadratfod vurderer kun overfladen. Kubikfod omfatter dybden af projektet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com