Om cypres træ

August 20

Om cypres træ

Ifølge legenden var cypress træ det materiale, der anvendes til at bygge Noahs Ark og de første døre af Saint Peter Basilica, som bemærket af den sydlige Cypress Manufacturers Association. Selv om sandheden af disse legender er tvivlsom, én ting er sikkert - er cypres træ et holdbart, attraktivt og alsidigt materiale til indvendige og udvendige bygning behov.

Cypress træer

Cypres træ kommer fra cypres træ, der vokser i de sydøstlige regioner i USA. Selv om der er to varianter af cypress fundet i de amerikanske sydlige cypress, eller skaldede cypress, er oftest anvendes i byggeriet, ifølge University of Minnesota bæredygtig Urban landskabspleje oplysninger Series. Cypress træer findes ofte i sumpede og sumpede områder som Everglades i sydøstlige Florida, på grund af deres vandfast træ.

Bruger

Cypres træ er egnet til en bred vifte af anvendelser. Ifølge Suncoast indfødt plante samfund, er tusinder af hektar af cypress skove bruges hvert år for at kunne producere haven barkflis. Da cypress er en stærk og holdbar hårdttræ, er det almindeligt anvendt til at konstruere udendørs emner som hegn, railroad bånd og dockingstationer. Dens attraktive farve gør det også et ideelt valg for mere pynt konstruktioner som kabinetter, døre og gelændere.

Fordele og ulemper

Selvom cypres træ ikke er dyrt i sydøst, sin hjemegn, er det dyrere i andre områder af landet. Ikke desto mindre kan en række andre faktorer opveje høje indledende omkostninger. For eksempel, er cypress naturligt resistente over for insekter og forfald. Mange mennesker anser træ er meget attraktivt, med sin varme honning farvetone. Når det ikke er tørret ordentligt, cypress kan warp, men med ordentlig pleje det vil modstå opdeling og vridning.

Bevarelse

Miljøforkæmpere og naturforskere påpege, at selv om cypres træ er et attraktivt og nyttigt tømmer og bioklip materiale, bør sikres at bevare cypress skove. Disse unikke økosystemer er hjemsted for mange sjældne dyrepopulationer som træ storke, bobcats og spætter, som hurtigt faldende cypress skove bliver ødelagt. Alternative dækningsmateriale, såsom fyrretræ bark, pine halm og haven genbrugsmaterialer er lige så effektiv som cypress barkflis, ifølge Suncoast indfødt plante samfund. Alternative byggematerialer som træmasse og vinyl er miljøvenlige tømmer muligheder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com