Hvad der fungerer bedst til ren rustfrit stål

March 29

Hvad der fungerer bedst til ren rustfrit stål

Rustfrit stål ser lyse og skinnende, og med kun en lille indsats kan fortsætte med at se på måde for evigt. Regelmæssig vedligeholdelse ved hjælp af elementer, du allerede har på hånden er alt det tager for at holde det skinnende.

Grundlæggende vedligeholdelse

For rutine rensning på din rustfrit stål elementer, bruge enkle sæbe og vand. Rustfrit stål køkkengrej kan placeres sikkert i opvaskemaskinen, og dine apparater kommer ren hvis du bare tør ned overfladen med en våd, sæbevand rag.

At fjerne fingeraftryk

En af de eneste ulemper til rustfrit stål er dets tendens til at vise fingeraftryk. De fleste af den tid, sæbe og vand kan tage sig af dette. Hvis du har problemer med at fjerne fingeraftryk gennem grundlæggende rengøring, bør en lille smule olivenolie gøre tricket. Hæld en dab på en klud og gnid det, indtil fingeraftryk er borte, og derefter buff tør.

Varme pletter

Varme pletter er undertiden et problem med rustfrit stål apparater, der er kommet i kontakt med noget alt for varmt. Det kan synes som pletten er der at bo da sæbe og vand er ineffektive mod det. Men det kan fjernes. Fugt en klud med club soda og krat pletten væk ved hjælp af en cirkulær bevægelse. Det kan ikke komme ud let, men lidt ekstra indsats og knofedt vil afbetale.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com