10 stilfulde badeværelse opbevaring ideer

August 20

Med så mange små og forkerte flasker, krukker og kasser, kan badeværelset hurtigt mærke rodet og uoverskuelig. Selvom der er masser af utilitaristiske plast badeværelsestilbehør, gør disse løsninger intet for at øge skønhed eller forbedre indretningen af badeværelset. Med et par badeværelse opbevaringsløsninger skræddersyet til at arbejde som smukt som de ser ud, skal du ikke vælge mellem form og funktion.

Over-the-Toilet opbevaring

Over-the-toilet opbevaring værker til at bruge pladsen over tanken og op til loftet. Hvis du ikke kan lide udseendet af en traditionel over-the-toilet opbevaringsenhed, vælge individuelle vægmonterede hylder eller et skab.

Hjørne reol

Hjørne reoler bryde op et badeværelse, der ligner firkantede og bruge hjørne plads godt, hvilket gør det mere funktionelle samt mere tilgængelige. De er en mulighed i et badeværelse, der er for lille til en almindelig reol.

Vidjeproduktionen indkøbskurve

Wicker kurve i varierende størrelser kan lagre de forskellige elementer i et badeværelse. Rene håndklæder kan rulles og placeret inde. Hvert familiemedlem kan få sin egen kurv på en hylde, holde hendes personlige ting adskilt fra alle andres. De arbejder også med åbne reoler til at give et mere naturligt føle til en rum.

Kabinet

Selvom kabinet er standard under en forfængelighed vask, overveje at installere kabinet over til vasken. Vær ikke bange for at miste bordplads. Elementer, som du ellers ville gemme på disken er let tilgængelige, når de placeres i overskabe.

Vægmonterede hylder

Lodrette afstand fra vægge og døren er ofte underudnyttede. Frigøre plads ved at installere en høj, smal, væghængt reol eller ved at knytte frit svævende hylder til vægge og dør.

Kroge

Kroge er lille og praktisk, især for brugte varer. Bruge kroge i brusebad til at hænge en brusehjørne basket for hvert familiemedlem. Uden for bruseren, kroge kan holde hver enkelt persons håndklæde, eller når den er monteret i loftet suspenderet tilbehør kurve.

Klædeskabe

Overveje en fritstående armoire til dit badeværelse. Hvis du har et lille badeværelse, overveje at fylde paneler på klædeskab med spejle at gøre rummet synes større. Vær sikker på at belægge en repurposed klædeskab, der ikke var oprindeligt beregnet til badeværelse med en fugemasse, så det ikke får beskadiget af fugt i badeværelset.

Riste

I en mere moderne badeværelse give gummibelagte riste et badeværelse et rent udseende på samme tid som giver ekstra lagerplads. Justerbar stativer er den mest alsidige.

Skuffe organisation

Lad ikke skuffer og frysere bliver ubrugelige på grund af rod og uønsket ophobning. Brug små plastic containere eller skuffe arrangørerne til at gemme mindre elementer. Mærke containere, så hver vare, uanset hvor lille, har en dedikeret plads.

Svævende hylder

Svævende hylder er nyttige i et lille badeværelse, hvori der opbevares mens ikke bryde op sight linjen i badeværelset. Svævende hylder er klar og det er lavet eller akryl eller glas og arbejde som en afsats under et spejl eller over en bordplade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com