Sådan Fix en flad Cement tag

August 21

Sådan Fix en flad Cement tag

En flad cement tag er et logisk valg under opførelsen af mange forskellige typer af boliger, men det kan resultere i problemer med lækage som tag aldre. Vand har en tendens til pool på et fladt tag, og eventuelle svage punkter er mere modtagelige for lækage ind i bygningen. Når du har opdaget en lækage i en flad cement tag, fix det hurtigt for at forhindre indre skader. Udfør ikke reparationer på et tag, medmindre du har stor erfaring med denne opgave; Dette er yderst farligt for enhver, der har uerfarne at forsøge. Kalde en professionel, hvis du er på alle ubehageligt, prøver hen til lave tag.

Instruktioner

•Undersøg taget når det er tørt at lokalisere problemområdet. Kigge efter åbenlyse revner eller åbninger omkring kanterne eller i inddækninger. Kigge efter tegn på tidligere vand pooling i lav områder.

•Rengør ud fra taget med en skraber og/eller højtryksrenser, så overfladen er klar.

•Dæk op nogen mærkbar åbninger eller revner med kommercielle-styrke butyl seam tape for ekstra lækage beskyttelse, før du installerer din primer og fugemasser. Skrælle slipfolie tape og lægge båndet over revner, kører i samme retning. Tryk på tape ned i byens først, derefter ud mod siderne til at danne en forsegling. Teste tape på en lille revne først at sikre, at det overholder korrekt. Brug kun ét lag af tape for hver knæk.

•Dæk taget med en belægning af konkrete primer ved hjælp af en lang-håndteres roller. Hæld primeren i en standard maling bakke, så pels rullen og rulle den over tagets overflade. Bruge ca 1/2 gallon af primer for hver 100 kvadratfod af plads. Lad det tørre ifølge producentens anvisninger.

•Applicer en base coat og topcoat af kommercielle fugemasse i samme mode du anvendt primeren. Tillad underlak fugemasse tørre grundigt i otte til 12 timer før du anvender efterfølgende frakker. Anvende 1 1/2 gallon af hver fugemasse pr. 100 kvadratfod plads for fem års beskyttelse, og 2 gallon per 100 kvadratfod for 10 års beskyttelse.

Tips & advarsler

  • Teste et lille område af taget med hvert produkt at se, at det overholder korrekt.
  • Igen, kalde en professionel for at udføre denne opgave, hvis du ikke er erfaren i tag reparation.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com