Sådan testes en NPN Transister med et Digital Multimeter

August 21

Sådan testes en NPN Transister med et Digital Multimeter

En transistor er en enhed, der kan fungere som en switch, fase inverter eller spændingsregulator; transistorer kan også bruges til andre programmer, såsom amplifikation af et signal. Transistoren er lavet af tre polariseret lag af halvledermateriale. En NPN transistor er lavet af to negative lag sandwiching en positiv lag. Et digital multimeter, bruges til at måle spænding, strøm og modstand, hjælper med at kontrollere, at en transistor fungerer korrekt i et givent kredsløb.

Instruktioner

•Indstil multimeter på dioden indstilling, der ligner den -> l-symbol. Transistorer have tre fører en emitter, base og samler. Den midterste bly ledes base. Transistor afgør bestemme som multimeter fører går på basis af transistoren til test. NPN, i dette tilfælde betyder det transistor fører er negativ, positive, negative. Center brev angiver base polaritet og, derfor, som multimeter fører--negative eller positive--bør anvendes på basis af transistoren til test.

•Tag transistor fra kredsløb før testning. Hvis transistoren er i et kredsløb, kan testresultater blive skæv af andre komponenter. Husk på, at denne test afgør kun at udfletningerne arbejder ordentligt og ikke lukket eller åben. Det vil ikke vise nogen forstærkning, da det kræver en transistor tester.

•Test en NPN transistor med den positive multimeter føre at røre i base eller midterste spidsen af transistoren. Bruge negativt eller jorden bly af multimeter til at teste mellem de andre to transistor fører. De skal både vise fra.05.08 volt jævnstrøm eller VDC.

•Touch multimeter's negative føre til bunden af transistoren og bruge den positive multimeter føre for at teste andre to transistoren fører igen. Denne gang skal skærmen vise både som har en åben kredsløb, angivet af enten "OL" eller "AV" på digitalt display raster, der verificerer, at nuværende kun flyder i den retning, der er beregnet.

•Indstil, som fører af transistoren er emitter og samler ved at sammenligne værdierne af de ovennævnte prøver. Transistor bly med den lavere værdi i VDC mellem det og base bly er collector, og bly med den højere værdi er på udleder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com