Hvordan kan jeg få bedre udbytte fra min peber planter?

August 21

Hvis du bare lære at dyrke peber afgrøder, kan du spekulerer på, hvordan du får dine planter til at producere mere frugt i løbet af vækstsæsonen. Chili plante kan være delikat og miljøet skal være ideel til at producere en større høst. Ved at træffe foranstaltninger i løbet af plantens voksende proces, kan du sikre dig, at du får et større udbytte af peber.

Beskæring

Beskære dine peber planter, således at den oplagrede energi og vitaminer kan nå den blomstrende frugt.

Begynde processen med beskæring i midten af sommeren efter peber har været transplanteret til haven og de er mindst 1 fod høje. Målet er at fjerne en tredjedel af side skud (dvs. grene) ved at starte i bunden af anlægget og arbejde din vej. Fjern alle mindre, tredje vedhæng ved at holde grenen i hånden og derefter forsigtigt klip det ud med haven saks. Fortsætte med at beskære din vej op peber plante ved at følge en zigzag mønster til toppen. Ved tendens til at plante på denne måde, tillader du de vigtigste stilk til at blive sundere og tilbyder førsteklasses næringsstoffer til de grene, der vokser peber.

Fortsætte ved at fjerne tilgængelige frugt, når de er klar til at blive plukket. Mange modne peberfrugter typisk udvikle linjer ned i kroppen, kendt som "corking" og de bliver også den farve, som de formodes for at være for deres udvalg. Desuden, hvis du startede din peberfrugter fra frø, henvise til de "dage til udløb" oplysninger på frøposen at få en idé om hvornår du skal plukke dem. Bære handsker, hvis fjernelse chilipebre såsom habaneros og forsigtigt skære frugt fra anlægget. Ved hurtigt at fjerne modne peberfrugter, tillader du mere til at vokse i deres sted og producere et højere udbytte.

Næste, se for enhver lille grene (kaldet "suckers"), der vokser mellem Y figurer af chili stængler og også kontrollere for eventuelle svage-leder grene og blade. Hvis du finder nogen, beskære dem væk straks så at de ikke absorbere essentielle mineraler, der skal gå til peberfrugterne.

Endelig, fortsat tendens til at dine planter før vækstsæsonens første frost at tegne nogen mindre frugt. Hvis dens komme for tæt på slutningen af sæsonen, disse tinier peber har ikke tilstrækkelig energi til at nå modenhed, men de vil stjæle næringsstoffer fra de større peberfrugter, der har brug for dem.

Gødskning

Give din chili afgrøde med de ekstra mineraler, de skal producere en større mængde af peber.

Start ved at føje gødning til haven område hvor dine peber planter vil vokse når de er plantet udenfor. Gøre dette ved at vælge et produkt, der bruger en lige andel af kvælstof, fosfor og kalium (NPK), og der er lavet med benmel, blodmel og fisk. Hvis du ønsker mere information om de forskellige indstillinger, gødning, adgang en Internetressource såsom "Chile peber gødning Guide." Når du får gødningen, skal du følge vejledningen på pakken og sørg for at ikke tilføje mere end det er angivet, så du ikke uforvarende skade dine planter.

Følg gødskning med en anvendelse af økologiske dækningsmateriale som græs blade omkring jorden under peber vækstproces. Disse materialer ikke kun foder og pleje de voksende peber, men de også arbejde for at kontrollere ukrudt, bevarer fugt, og beskytte de sarte plantedele mod de eksterne forhold.

Fortsætte ved at se for blomster på peber plante. Frugten vokser faktisk ud af denne blossom, så du kan hjælpe vækstproces langs ved at fodre planten, når det begynder at blomstre. Igen, henvises til vejledningen på pakken gødning og anvende gødning til jorden omkring planten.

Endelig, bruge en magnesium-sulfat (Epsom salte) løsning til at give ekstra mineraler til anlægget og få det til at producere mere peberfrugter. Gøre dette ved at droppe 1 tsk Epsom salt i en quart af vand, tillader det at opløses og derefter hælde denne blanding i en sprayflaske. Let tåge planterne når blossoms vises og derefter gøre det igen 10 dage senere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com