Hvordan du kan diagnosticere din Kenmore tørretumbler

March 31

Kenmore er et varemærke for Hvidevarer markedsføres af Sears, Roebuck og Co. En række tørretumbler modeller bære Kenmore navn. Ligesom mest kendte tørretumbler mærker, Kenmore tørretumblere er pålidelige, men stadig kan have problemer fra tid til anden. Du kan være i stand til at diagnosticere og muligvis løse et problem med din hårtørrer Kenmore ved at anvende nogle enkle trin til fejlfinding.

Instruktioner

•Kontrollér at gøre sikker på den tørretumbler netledning er korrekt tilsluttet til en fungerende stikkontakt hvis tørretumbleren ikke vil fungere på alle. Tjek på circuit breaker box for at sikre den hårtørrer afbrydere ikke har udløst. Hvis en breaker er udløst, vend det ud, så tilbage på, og kontroller, at tørretumbleren vil fungere.

•Look tørretumbler displayet at kontrollere fejlmeddelelser. "PF" angiver strømsvigt. Tryk og hold start i dette tilfælde nulstille tørretumbleren. Hvis du ser "E1", "E2," eller "E3," Sears anbefaler du beder om service.

•Kontroller din lint skærm hvis din tørretumbler ikke får ordentlig luftstrøm. Sears anbefaler kører tørretumbleren for et par minutter og kører hånden rundt udenfor udstødning hætte til tjek for luftbevægelse. Rengør lint-skærmen, og hvis problemet fortsætter, rense ud udstødningssystemet.

•Look på udstødningen vent at se, om det er bulet eller beskadiget. Hvis ja, installere en ny efter din tørretumbler model installationsvejledning. Sears anbefaler at bruge enten en tung eller en fleksibel metal udluftning.

•Level tørretumbler hvis cyklussen synes at være slutter tidligt uden tilstrækkelig tørring af tøj. På tørretumbler modeller med fugt sensorer, kan tøjet ikke komme i ordentlig kontakt med elektronisk sensor strips hvis tørretumbleren ikke er niveau.

•Look at se, om tørretumbler ark blokerer gitter. Virksomheden antyder med én tørretumbler ark ad gangen og kun med en tørretumbler ark én gang.

•Køre den tørretumbler med færre tøj, hvis de ikke tørre ordentligt. Firmaet anbefaler mindre belastninger, der kan ryste mere frit.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com