Afløb Baby Pool sikkerhedskrav

August 22

Afløb Baby Pool sikkerhedskrav

I 2007 vedtog Kongressen Virginia Graeme Baker Pool & Spa Safety Act, som fastsætter retningslinjer for sikkerhed for pool og spa afløb. Loven er opkaldt efter en 7-årig pige, der druknede i 2002, fordi hun blev fanget under vandet af den magtfulde suge af et varmt karbad afløb.

Afløb dækker

Cover pool og spa afløb med afløb dækker, der opfylder normerne i Virginia Graeme Baker Pool & Spa Safety Act. Kig på etiketten "VGB 2008." Leje en professionel til at inspicere din pool afløb for at sikre, det ikke er løs eller brudt.

Sikkerhed vakuum Release

2008 lov efterlyser udstyre swimmingpools og spabade med en sikkerhed vakuum release system. Det slukker suge fra pool eller spa afløb, hvis afløbet bliver blokeret af et stort objekt, som et barn.

Automatisk pumpe Shut-Off

2008 loven kræver også en automatisk pumpe shut-off system. Ligesom den vakuum udgivelse stopper denne slukker systemet pool filter fra opererer, når det er blokeret. Små børn kan blive fanget under vandet og trukket af pumpen. Den automatiske lukke-off system forhindrer børn fra at drukne på denne måde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com