Hvordan man laver skabsplads med foldedøre

August 23

Hvordan man laver skabsplads med foldedøre

Falsning skab døre affald en stor mængde brugbar plads i et skab. Hvis du har ingen mulighed for at konvertere dit falsning skab døre til et sæt af franske døre, skal du komme op med andre måder at øge din skabsplads. Bagsiden af dit skab dør er ubrugelig, fordi døren folder, så noget du tror måske, at hænge der kræver en ny lagerløsning. Før du søger efter nye måder at plads til flere elementer i dit skab, tage et hårdt kig på hvad er derinde og slippe af med unødvendige ting.

Instruktioner

•Sæt hængende lærred hylder til dit skab rod ved at sikre krog og løkke fasteneren rundt om stangen. Brug hylderne til at opbevare tøj, som du kan folde versus hængende. Dette vil frigøre hængende plads i dit skab.

•Installer wall kroge til bagvæggen af dit skab eller på væggen på hver side af de closet døre på indersiden af skabet. Hænge tasker, bælter og punge fra disse kroge. Du kan også hænge klæder og par jeans du planlægger at bære igen fra kroge i dit skab.

•Sæt stabling skuffer på skab reoler eller gulvet for at udnytte luftrummet i skabet. Dette vil tillade dig at lagre mere tøj og andre elementer i områder, der normalt underudnyttede.

•Fjern alle sko fra dit skab og placere dem i en under-seng sko organizer. At fjerne sko fra dit skab eliminerer en række elementer, der ofte spilder megen gulvplads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com