Frugttræer og Berry planter i Arkansas

August 23

Frugttræer og Berry planter i Arkansas

Arkansas er opdelt i to voksende zoner, ifølge USA Department of Agriculture. Den nordlige halvdel er voksende zone 7 og den sydlige er i zone 8. Disse områder har varme somre og vintre, ikke der er ekstrem. Selv om et bredt udvalg af frugttræer og berry planter vokser i Arkansas, er nogle sorter mere egnede end andre.

Rød lækker æbler

Red Delicious-æble (Malus domestica) er en af de anbefalede sorter for staten ved University of Arkansas opdeling af landbrug, som også kalder det en af de mest berømte amerikanske æbler. Det vokser til en højde og bredde på 10 til 25 fod. Det s et saftigt og sprødt æble med en sød smag. Det kræver et gennemsnit på 6 til 8 timers sol om dagen. Vokset i zonerne USDA 5-8, det er har en lys rød farve. Red Delicious er en medium-størrelse apple med en oval form. Den trives bedst i sur og fugtig jord med god dræning. Det betragtes som en hurtigt voksende træ og er høstet fra midten af September gennem midten af oktober. Den spises frisk fra træet og bruges i desserter.

Kieffer pærer

Kieffer pære (Pyrus communis) er på University of Arkansas Division af landbrugs liste for anbefalede pære sorter skal dyrkes i haver i staten. Det vokser til en højde på 25 fod eller mere og har en stærk grene. Det foretrækker fuld sol og rige jord med god dræning. Pæren ha en oval form. Høste en Kieffer pære, før den er moden og gør det muligt at modnes i opbevaring. Vokset i USDA zoner 5-9, har det grønne og løvfældende blade, der gør det til en attraktiv træ for landskabspleje formål. Det producerer duftende blomster, der er enten pink og hvid. Det er tolerant over for varme og fugtighed, og har normal vand krav. Pærerne er høstet i sensommeren eller tidlige efterår. En medium-til store pære, Kieffers bruges ofte til at lave konserves.

Apache Blackberry

En af de sorter af brombær, der gør godt i Arkansas, Apache blev først udgivet af University of Arkansas i 1993. Den vokser på en mellemstor og thornless busk, der producerer brombær over en fem-ugers sæson. Bærrene selv er store, faste og betragtes som velsmagende. De har også en oval form. Ifølge webstedet Texas landbrug har Apache blackberry vist nogen sårbarhed over for sygdomme og orange rust. Når frugterne er høstet, Stokke er skåret ned og nye skud med frugt vokser det følgende forår. Det anses vinter hårdfør. Universitetet University of Arkansas Division of Agriculture satser sin søde smag så meget godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com