Sådan Program Liftmaster kommercielle fjernbetjeninger

August 23

Liftmaster garage døråbnere kommer i to forskellige klasser: bolig- og erhvervsejendomme. Bolig åbnere viser en linje, der åbner dørene op til 10-fod høje. Kommercielle åbnere findes normalt på garageporte over 10-fod høje. Boligejere med garager til større fartøjer og endda autocampere som regel vil have en kommerciel oplukker. Programmering fjernbetjeninger til en Liftmaster kommercielle oplukker er lig programmering dem i deres bolig. Sikre, at du køber fjernbetjeninger kompatibel med din oplukker fra en autoriseret Liftmaster forhandler.

Instruktioner

•Anbring en trin stige under Liftmaster kommercielle garage døråbner motor. Hvis det er nødvendigt at bruge en forlængelse stige på grund af højden af oplukker, Placer spidsen af den forlængelse stige over en sikker stråle. Ikke hvile stigen mod oplukker. Spørg en hjælper til at holde bunden af stigen som du klatre til motoren.

•Find knappen "Learn" på din Liftmaster kommercielle motor. Knappen bliver næste tre andre knapper stemplet med "Åben," "Luk" og "Stop."

• Tryk på og slip "Lære" knappen, hvis programmering en enkelt knap fjernbetjening. LED-lys vil belyse. Tryk på knappen på fjernbetjeningen, indtil Lysdioden blinker hurtigt. Slip knappen Fjern og åbneren er programmeret.

•Tryk og hold "Lære" knappen, hvis du programmerer en tre-knap fjernbetjening. Tryk på og hold knappen lang på fjernbetjeningen. Slip begge knapper på samme tid.

•Tryk og hold den lange knappen på fjernbetjeningen indtil LED lys blinker hurtigt. Slip knappen og den lukkede funktion er programmeret. Gentag processen for de resterende to knapper til programmet "Luk" og "Stop" knapper på fjernbetjeningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com