Sådan foretages fejlfinding af en vindue Air conditionere enhed

August 24

En vindue klimaanlæg er lidt nemmere at foretage fejlfinding af end en central enhed, fordi du har at gøre med bare ét stykke udstyr. Din fejlfindingsprocessen kan kræve fysisk fjerne enheden fra sin plads inde i vindueskarmen, så kan du sørge for du har fået lidt hjælp fra en anden person, før du begynder fejlfindingsprocessen.

Instruktioner

•Draw tilbage gardiner eller forhæng, der kan hindre effektiviteten af luften flyde fra klimaanlægget. Flytte varer såsom møbler fra enhed til at forbedre luft-flow.

•Drej klimaanlægget på tidligt i morgen når temperaturen er særlig høj og dit hjem er svært at køle ned om eftermiddagen eller om aftenen. Tillad enheden vindue til at køre kontinuerligt hele dagen, selv om du ikke hjem til at sikre, at dit hjem vil være komfortabelt cool, når du kommer hjem.

•Sørg for, at stikket ikke kommer ud fra væggen, hvis problemet er et vindue enhed, der ikke tænder på alle. Kontrollér i ledningen for tegn af skader, såsom flosser eller opdele hvis ledningen er tilsluttet, men stadig vil ikke tænde. Erstatte et beskadiget ledning.

•Tjek for en blæst sikring eller udløst circuit breaker på dit hjems vigtigste service panel hvis ledningen er i sat i og i god form, men air conditionere stadig nægter at tænde. Erstat en blæst sikring med en ny eller resten afbryderknappen.

•Drej enheden ud og tag det så du kan fjerne gitteret for at tillade dig at rense indre af klimaanlægget. Fjern luftfilter mindst en gang i sæsonen køling eller hvis du bemærker klimaanlægget afkøling ikke så effektivt som normale. Vask en skum og metal mesh-filter i sæbevand, skyl og lad tørre, før du geninstallerer. Erstatte en engangs filter med en ny.

•Vacuum metal fordamperen finner mens du har enheden åbne. Spray med særlige klimaanlægget coil renere hvis finner er særligt snavsede. Skyl med almindeligt vand.

•Brug et specielt værktøj kaldet en fin kam at ordne metal finner, der er blevet bøjet. Placer værktøjet over det område, der er bøjet og bringe det direkte ned over det beskadigede finner til at glatte dem.

•Locate fan motor olie havne, hvis din model er udstyret med dem. Fjern skruer eller hætter, der udnyttes til at tilslutte portene. Klemme mellem tre og fem dråber SAE 20 nondetergent motor olie i hver havn som et middel til fejlfinding en vindue air conditioner der summende eller når blæseren er ikke i orden.

•Reposition hele enheden hvis klimaanlægget er at et højt og ensartet larme. En klikkende lyd udsender fra enheden angiver en fan kontakt med boliger eller rør. Indsæt et træ shim under én side af klimaanlægget som et middel til at gøre det mere selv. Check for løse skruer eller trim som en anden årsag til støj og spænd i overensstemmelse hermed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com