Husholdningernes væsker, der hjælper planterne vokse

August 24

Alle planter, selv sukkulenter og kaktusser, har brug for i det mindste lejlighedsvis kunstvanding for at overleve. Rødderne af planten optage næringsstoffer fra fugt. I de fleste tilfælde absorberes fugt fra jorden, selv om nogle planter faktisk absorbere fugt fra luften. Art designet planter, så de vil drage størst fordel af vand, men der er andre husstand væsker, der kan hjælpe planterne til at vokse så godt.

Vand fra hanen

Vand fra hanen er det bedste husstand væske du kan give dit anlæg. Faktisk er planter sammensat af 90 procent vand, ifølge Michigan State University. Planter bruge vand til at fange energien fra solen, som bruges til at producere fødevarer. De skal også bruge vand ved transpiration, som er, når vandet fordamper fra bladene. Da vandet er frigivet, absorberes carbondioxid. Mange planter har brug for en hel del vand for at overleve.

Mælk

Mælk indeholder calcium, proteiner og fosfor, som kan hjælpe en plante vokse. Fosfor er en stor næringsstof (kaldet en "makronæringsstoffer"), hjælpemidler i produktionen af energi og transformation af en plante sukker og stivelse, ifølge International Plant Nutrition Institute. Calcium er en sekundær næringsstof, der styrker en plante cellevægge.

Eddike

Lige eddike vil faktisk dræbe nogle planter, ifølge eddike Institute, men fortyndet eddike kan hjælpe andre planter vokse. Dette gælder primært for planter, der elsker sure jordbund, såsom Rhododendron og Azalea. En kop eddike tilføjes en gallon af vand fra hanen vil hjælpe en plante absorbere jern fra jorden. Jern er afgørende for produktion af klorofyl, som er nødvendige for en plante at være i stand til at absorbere sollys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com