Hvordan til at plante majs i Texas

August 24

Hvordan til at plante majs i Texas

Texas ligger i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 6 til 9. Varme somre og milde vintre gør det en fremragende miljø for at dyrke sukkermajs i hjemmet haven. Hvis du har plads, plante flere sorter til en vifte af sødme. Blandt de sorter, der anbefales af Texas A & M University er Kandy Korn, sølv dronning, Bodacious og hvordan sød det Is. plante flere kort rækker af hver, i stedet for en lang række at sikre krydsbestøvning og en god afgrøde.

Instruktioner

•Forbered jorden til plantning majs, når alle fare for frost er forbi. I Texas, kan det være alt fra slutningen af marts til slutningen af April. Slå jorden med en rototiller, dyrke til en dybde på 12 inches, fjernelse af sten og gamle vegetation som du går.

•Spread 10-10-10 gødning jævnt over jorden med en hastighed på 2 til 3 lbs. pr. 100 kvadratfod. Indtil igen til en dybde af 4 inches, og rake glat. Vand med en tomme af vand.

•Træk spidsen af en hakke gennem jorden for at oprette rækker, der er 2 inches dyb. Rummet rækker 3 fødder fra hinanden.

•Indstil frø i rækker på en dybde af 2 inches, 12 inches fra hinanden. Dæk med jord, klappe jorden ned fast og vand med en anden tommer vand. Frø vil spire og spire inden for 7 til 10 dage.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com