Hvorfor Sap kører når beskæring druer

April 1

Hvorfor Sap kører når beskæring druer

Dit hjem grapevine kan være kilde til frugt til vin eller gelé, eller bare dekorere grønne områder for en løvhytte eller hegn, men alle vinstokke har mindst én ting til fælles: de har brug for regelmæssig beskæring for nogle antydning af ordren. SAP kører når druerne er beskåret for sent i år, og kan undgås gennem korrekt beskæring.

Beskæring

Blødende vinstokke forårsage uerfarne gartner angst om at skade planten. Når gartnere vente at beskære indtil de nye drue knopper har hævede, er det endelige resultat et stort sap flow. Midt - til slutningen-foråret beskæring bør undgås for at minimere sap flow.

Betydning

Mens sap flow i vinstokke kan være alarmerende, det er "af mindre betydning", bemærker Michele Warmud af University of Minnesota udvidelse opdeling af anlægget videnskaber. SAP flow kan tiltrække skadedyr til din grapevine, efterlader dig med en frisk plante hovedpine, men de største skader på anlægget er kosmetiske; strømmen afbrydes, og du kan behandle resulterende pest problemer, hvis nødvendigt.

Det rigtige tidspunkt at beskære

For at undgå sap flow og de resulterende problemer, beskære din grapevine på den rigtige tid af året: i den hvilende sæson. Du kan sikkert beskære i slutningen af vinteren eller det tidlige forår, efter tunge frost har bestået for dit område. Hvis du bemærker drue knopper udvikle, beskære med det samme, før svulme, eller du vil se sap. Fra januar til marts er en passende tidslinje.

Nødvendigheden af beskæring

Druer absolut har brug for årlige beskæring. Hvis venstre unpruned, kan de udvikle sygdommen skyldes manglende luftcirkulation, hvilket medfører, at størrelsen og kvaliteten af frugt til at falde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com