Advarselsskilte i byggeriet

August 26

Advarselsskilte i byggeriet

En ulykke er en uønsket og uplanlagt begivenhed resulterer i personlig fysisk skade eller skade på ejendom. Konstruktion områder er farlige steder hvor alle former for ulykker kan ske. Tilstedeværelsen af elværktøj, farlige kemikalier, elektriske farer, tungt udstyr og andre elementer, der kan skade eller dræbe en bygningsarbejder nødvendiggør åndsnærværelse mod ulykker. En byggeplads er et højrisikoområde, hvor bevidstheden om mulige farer skal altid vedligeholdes. Placere advarselstegn er en måde at forebygge ulykker i at ske.

Advarselstegn på ordentligt tøj

Byggeri sikkerhedsbeklædning henviser til gear båret af bygningsarbejdere at beskytte dem mod de mange potentielle farer de ansigt mens du gør deres job. Lokale og nationale myndigheder, som den amerikanske regering Occupational Safety & Health Administration (OSHA) kræver arbejdsgivere og medarbejdere til at overholde regler om erhvervsmæssig sikkerhedsbeklædning. "Hjelme kræves," "du skal bære øjenbeskyttelse," "høreværn skal bæres", og "høj synlighed tøj skal bæres i dette område" er nogle af de tegn, der advarer om farer af ukorrekt tøj i konstruktion job.

Advarselstegn på farlige materialer

Byggearbejdere kan være udsat for materialer, der indeholder farlige kemikalier eller stoffer. OSHA har anslået, at mere end 32 millioner arbejdstagere udsættes for 650.000 farlige kemiske produkter i mere end 3 millioner amerikanske arbejdspladser. Advarselstegn som "Fare, asbest fjernelse i gang," "Fare, petroleumsether, meget brandfarlig" og "Fare, meget brandfarlige, LPG" er nogle af de advarselstegn, der forhindrer, at en arbejdstager eksponeres for farlige materialer.

Advarselstegn på igangværende arbejder

Bygningsarbejdere kan bruge værktøjer, der kan forårsage skade for både arbejdstagere og forbipasserende hvis det ikke håndteres med omtanke. Advarselstegn som "Fare, nedrivning i gang," "Fare, dyb udgravning," og "Advarsel, faldende objekter" minde alle i området til at passe på mulige farer som følge af igangværende byggeaktiviteter.

Advarselstegn på trafikafvikling

Byggepladser har typisk leverancer af store mængder af materialer, der er trukket af store lastbiler. Tungt udstyr såsom rendegravere, bulldozere og traktorer er almindelige i et byggeri. De fleste af disse køretøjer har blinde pletter, der begrænser en førerens udsyn, hvilket øger muligheden for ulykker. Advarselstegn som "Fare, tungt udstyr passage," "Fare, køretøjer tilbageførsel," og "Forsigtig, gaffeltruck" er nogle af advarselstegn almindeligt forekommende i drop-off zoner omkring en byggeplads.

Advarselstegn på elektriske farer

De fleste værktøjer i en byggeplads er drevet af elektricitet, hvilket er grunden til det er let at finde flere strømkabler kører rundt i en konstruktion området. Et strømkabel kan nemt få strippet eller beskadiget, mens byggeriet er i gang. Elektriske kabler, der kommer i kontakt med væsker kan straks electrocute mennesker i nærheden. Arbejdstagere, der ved et uheld kommer i kontakt med højspænding elektriske ledninger står over for muligheden af en alvorlig eller alvorlig skade. Advarselstegn som "Fare, højspænding," "Advarsel, Overhead kabler," og "Forsigtig, elektrisk stød risiko" er blandt de tegn, som advarer af elektriske ulykker, der kan opstå i en byggeplads.

Advarselstegn på sikkerhed

Tyveri kan være et fælles problem i en byggeplads. Byggematerialer og værktøjer er ofte fundet mangler, når en revision udføres. Byggeri entreprenører generelt træffe sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte byggematerialer mod tyveri. Advarselstegn informere folk inden for området, at sikkerhedsforanstaltninger er på plads til at opdage forbrydelser. Blandt de forskellige advarselstegn, som relæ sikkerhed foranstaltninger "advarsel, dette site er under 24-timers overvågning," "Advarsel, vagt hunde," og "Security guard på patrulje."


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com