Installere en elektrisk lys armatur

August 26

Introduktion

Når du har brug at erstatte en lys, ikke længere virker, opdatere din gamle lys til noget der passer bedre til din smag eller ændre typografien for belysningen sig, for eksempel fra direkte til indirekte, skal du beslutte, om at ansætte en elektriker eller gøre arbejdet selv. Den gode nyhed er, at du kan installere en lys stativ på bare en time eller to og det eneste, du behøver at vide om elektricitet er, hvordan man slukke for strømmen til lys kredsløb, før du begynder at arbejde. Så udskrive instruktionerne nedenfor for typen af lys du installerer og komme i gang.

Elpærer

Skær et hul til cirkulær samledåsen i væg eller loft. Trække kabel til lys kredsløbet ud gennem hullet og indsætte det i boksen. Boksen i hullet, og spænd justeringsskrue indtil boksen er sikkert fastgjort. Splejse ensfarvede ledningerne sammen og omfatte splejsninger med wire nødder. Skubbe ledningerne til samledåsen og skrue armaturet base på boksen. Indsæt en pære, der ikke overstiger Armaturet er UL (Underwriters laboratorium) rating. UL rating angiver den maksimale watt pære, der kan bruges i en lys stativ uden risiko for overophedning eller brand.

Fluorescerende lys

Trække let kredsløb kabel gennem adgang hul i armaturet, og fastgør kablet til armaturet med en NM stik. Skrue armaturet til loftet bjælker eller tværbjælke bridging. Splejse hvid til hvid, sort til sort, og jord til jord. Omfatte splejsninger med wire nødder og ledninger med dækpladen. Indsæt fluorescerende pære eller pærer i armaturet.

Sporet belysning

Beregne den forventede elektriske belastning for lys kredsløbet før du installerer det, da det er nemt at uheld overbelastning kredsløb med for mange lys. Montere sporet på en flad overflade. Træk elektriske kablet gennem loftet på det nøjagtige sted hvor ledningerne tilsluttes track--normalt i spor slutningen. Gøre din adgang hul ikke større end diameteren af kablet. Fiske kabel gennem og Tilslut den sorte ledning til guld skruen, den hvide ledning til sølv skruen, og den nøgne ledning til den grønne skrue.

Forsænket lys

Vælg enten isolering kontakt (IC) eller ikke-isolering kontakt (ikke-IC) huse til dit lys. Holde isolering mindst 3 inches væk fra ikke-IC lys. Sikre, at du har nok plads i dit loft til at rumme stativ højde--brug lavvandede modeller, hvis nødvendigt. Skære hul i dit loft til at passe lys og trække el-kablet. Forsænket lys har normalt en vedhæftet splice boks til kabel - køre din kabel derinde og fastgøre den til boksen med en NM stik. Splice hvid til hvid, sort til sort, og nøgne jorden til grønt stel skrue. Sætte wiren nødder over splejsninger og guffe ledningerne i boksen. Sæt armaturet i loftet og fastgør justering clips eller skruer til loftet. Indsæt pæren og trim pladen.

Projektører

Vælg projektører med kobber tråde, fordi de modstå korrosion bedre end aluminium tråde. Montere projektører inden for rækkevidde af en ovenpå vinduet, så du let kan ændre pærer. Bor et hul i sidespor til at trække den elektriske kabel og installere en vandtæt samledåsen over at. Vedhæfte sort til sort, hvid til hvid, og nøgne wire for at nøgne tråd eller grøn skrue. Omfatte splejsninger med wire nødder og guffe ledningerne i boksen. Tillægger boksen armaturet og punkt pærer langt nok ned for at undgå regn eller sne fra blæser eller kører ind i bunden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com