Sådan spørger en elektriker

August 26

Når man diskuterer elektriske projekter, spørgsmål eller reparationer med en elektriker, hjælper det, hvis du har nogle praktisk kendskab til grundlæggende elektricitet og elektriske ledninger. Elektricitet, elektrisk arbejde og elektriske materialer har deres egne ordforråd. Før du begynder at tale om et projekt med en elektriker, kontrollere, at Elektrikeren tilstand licens, og bede om hans/hendes erfaring og hvordan de citerer og gennemføre projekter. Være rede til at drøfte dit projekt, så du fuldt ud forstår omfanget af arbejdet; Dette vil sikre, at du er tilfreds med det endelige resultat og den projektomkostninger.

Instruktioner

Taler med en elektriker

• Udvikle en grundlæggende viden om bestemte materialer, dele, udstyr, værktøj og testudstyr. Gennemgå en simpel Ordliste elektriske, hvoraf den ene er inkluderet i afsnittet ressourcer nedenfor. Anmeld standarddiagrammer husholdningsbrug elektricitet. Hvis du har en ven, der er kompetente gør-det-selv, bede om en hurtig lektion på elektricitet.

•Skriv ned spørgsmål eller problem. Det hjælper for at lave en liste af spørgsmål. Omfatter fotografier og give byggeplaner med elektriske detaljer.

•Sørg parat til at give oplysninger til Elektrikeren, der beskriver de eksisterende tilstand. Nogle spørgsmål, som du kan blive bedt om omfatter:"Hvilken størrelse er effektafbryderen?""Hvor mange ledninger er tilsluttet armaturet og hvad farver er de?""Har du bruge et kredsløb tester til at afgøre, hvilken tråd var varmt?""Hvor mange ampere er påkrævet for den enhed, du installerer?""Er jordledningen forbundet?""Har du fast eller snoet tråd?"

•Practice der beskriver problemet eller projekt du vil diskutere. Planlægge forventninger til kommunikation mellem dig og en kvalificeret elektriker. Ved, hvad du vil; for eksempel, være parat til at bede specifikt om et detaljeret projekt tilbud.

•Spørg fagmand at gøre en i-person besøg, så han kan undersøge den eksisterende tilstand første hånd. Dette kan være nødvendigt hvis du har problemer der beskriver dit problem over telefonen.

Tips & advarsler

  • Når vi taler med en konstruktion professionel, stille spørgsmål og anmode om, at begreber forklares således at de er forstået på dit niveau af ekspertise.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com