Hvordan du udskifter en spidsende metalrør

August 26

En utætte rør, der forbinder spidsende på ydersiden af dit hus kan ikke være forårsaget af løse forbindelser, men i stedet kunne være resultatet af et tæret rør. Når du finde ud af at røret er tæret, skal du stoppe med at bruge spidsende og lukke dens vandventil for at forhindre mere vand fra utætte inde i dit hus. Du skal fjerne spidsende fra huset, før du kan fjerne den gamle metalrør og installere en udskiftning.

Instruktioner

•Locate ventil til studs, som er placeret på den spidsende vand linje inde i huset. Drej valve's håndtaget med uret, indtil det stopper, og tænd derefter spidsende hele vejen til at frigive vand tilbage i røret.

•Tag nogen anker skruer, der holder den spidsende boliger til ydre af huset. Klemme en rørtang ind på spidsende og drej den mod uret mens en anden person klemmer en rørtang til pipe-forbindelse inde i huset, holde den stationære.

•Clamp en rørtang til pipen kobling der forbinder rør tættest på den ydervæg til resten af VVS, holde koblingen stationære. Klemme en anden rørtang til pipen tættest på den ydervæg og slå røret mod uret for at skru det fra koblingen.

•Rengør tråde på røret, der er stadig på plads, ved hjælp af en wire børste, fjerne enhver korrosion eller gamle rør tape. Måle den gamle rør du fjernet for en udskiftning, der er den samme længde og samme diameter.

•Sno rør tape med uret omkring de udsatte rørgevind. Tråd rørene sammen i hånden, og stram derefter forbindelsen med en rørtang. Skub spidsende forsamlingen tilbage i hullet på ydersiden af huset og gevind studss pibe ind på den nye rør.

•Kontroller anker skruer gennem hullerne i den spidsende boliger, forankring spidsende til husets ydre igen. Stramme forbindelsen mellem den spidsende rør og de nye rør ved hjælp af en rørtang. Gendanne vandet til studs ved at dreje valve's håndtaget mod uret, indtil det stopper. Se pipe-forbindelser inde i huset, mens en assistent tændes spidsende udenfor og giver mulighed for vand til at flyde ud af det til to minutter. Tilspænd alle utætte rør forbindelser med en rørtang.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com