Haven vegetabilsk faldende plantning

August 27

Haven vegetabilsk faldende plantning

En fall have udvider vækstsæsonen og kan udvide det yderligere ved hjælp af en kold ramme eller et arnested. Før plantning, planlægge haverum. Fall haver skal plantes i juli og August. Grøntsager, der tager 60-80 dage til at modne skal plantes på eller i nærheden af August 1. Disse fald afgrøder, at modne hurtigere, majroer og bladgrøntsager, kan vente indtil September 1 senest.

Planlægger haven

Processen med planlægning i efteråret haven skal fuldføres, før plantning begynder. Haven planen skal lægge ud de ønskede planter og Bemærk deres individuelle plantning datoer. Oprette en nøjagtig plantning tidsplan for dit område ved at fastsætte datoen for den første drab frost og fratrække dagene af modenhed for hver anlægstype.

Jordbearbejdning

Fjern eventuelle resterende plantemateriale fra varm-sæson haven. Indtil jord til en dybde af 6 til 8 inches. Foråret haven blev befrugtet, vil en yderligere anvendelse af gødning ikke nødvendigt. Hvis gødningen ikke blev anvendt i foråret, tilføje en komplet gødning med en formulering tæt på 10-10-10 med en hastighed på 1 til 2 pounds per 100 kvadratfod. Bland gødningen i jorden efter anvendelse.

Efteråret haven plantning

Plante falde afgrøde frø to gange så dybe som foråret frø blev plantet. Dække det beplantede område med jute klud, aviser, bestyrelser, lys barkflis eller skygge materiale. En anden plantning tilgang er at grave en fure, plante frø og dække frøene med potning jord eller vermiculit. Dette vil skabe en overflade, der er lettere for frø til spire gennem uden at kræve nogen yderligere belægninger.

Vanding og gødskning

Grønsager kræver 1 tommer vand pr. uge. Det er bedst at anvende vand i én enkelt vanding. Dette vil tillade vand at dybt suge ind i jorden. Efteråret grøntsager har brug for ekstra kvælstof. Bladgrøntsager skal fodres efter de har været i jorden i 3 uger og igen på 6 uger mark.

Fald have problemer

Insekter og sygdomme overføres fra foråret og sommeren ind i efteråret haven. Den første måde at håndtere insekter og sygdom er at holde planter sunde. Gøre til en vane med at inspicere planterne ofte og tage sig af problemer, mens de er små. Hvis skaden breder sig, tage korrekte sikkerhedsforanstaltninger og anvende en passende pesticid.

Efteråret haven beskyttelse

Møre grøntsager bliver nødt til at være beskyttet mod en frost. Jute eller flydende række covers kan bruges til at beskytte rækkeafgrøder. Enkelte planter kan beskyttes mod en frost ved at placere en cut-down Mælkekande, papir kopper eller vand-bedrift vægge over anlægget. Semi-hårdføre grøntsager bør høstes før et drab frost og rodfrugter bør være dækket med barkflis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com