Små fyrretræer for landskabspleje

August 27

Små fyrretræer for landskabspleje

Fyrretræer er kendetegnet ved deres bundter af nåle, der i stedet for emerging enkeltvis langs grenen forekomme i klynger af to, tre eller fem nåle. De fleste fyrretræer vokse meget store, hvilket gør dem uegnet til landskabspleje undtagen i store værfter eller når for en skærm af store træer. En håndfuld af pine arter forbliver relativt små og egnet til landskabspleje formål.

Mugo fyrretræ

Mugo pine er blandt fyrretræer anbefales som liggende træer ved University of Minnesota forlængelse. Dens lille størrelse adskiller mugo fra sin pine-familie brødre; nogle træer kun nå 4 fod i højde. Træet forudsætter enten en rund eller pyramideformede form, afhængigt af sort, og vokser et tæt net af filialer, som gør det fremragende til screening. Mugo pine tolererer en række jordbundstyper og betingelser, udviser moderat tørke tolerance og har brug for lidt beskæring, gør det et godt valg for den boligejer, der ønsker et træ, der kræver lidt opmærksomhed og omsorg. Ulemperne at mugo pine omfatter rod forårsaget af faldende nåle og kogler og en høj følsomhed over for nogle skadedyr.

Skovfyr

At nå 50 fødder i maksimal højde, Scotch pine er en af de mindste af sin pine-familie brødre og dværg sorter gør endnu mere egnet, små landskabspleje træer. Scotch pine præsenterer blågrønne blade om sommeren, der forvandler gullig om vinteren, og gennem grenene, skællet, orange-farvet bark, der adskiller det fra andre fyrretræer er synlige. Selvom det anbefales for landskabspleje ved University of Minnesota udvidelse, University of Michigan udvidelse advarer husejere at Scotch pine viser høj følsomhed over for patogene nematoder i nogle områder. Tjekke med din udvidelse office om lokale incidens af disse skadedyr før du tager en chance med Scotch pine.

BRISTLECONE fyr

I forklarer dets anvendelser som et træ, landskabspleje, beskriver University of Arkansas kooperative udvidelse bristlecone fyr som "mere interessant end smuk." Dette lille, snoet træ når kun omkring 25 fod i højde, selv om forlængelsen advarer om, at det kan vokse højere med alderen - med nogle arter lever så længe 7.000 år, landskab eksperter er ikke sikker på endnu hvordan bristlecone pines anvendes i landskabspleje vil klare et par hundrede eller tusinde år fra nu. En teori om den ekstraordinære levetiden af bristlecone pines foreslår, at de lever så længe fordi de foretrækker miljøer så ugæstfri, at fejl og sygdomme, der plager pines ikke ulejlige mig med dem. Derfor kan træer plantet i landskaber ikke leve så længe som deres slægtninge i naturen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com