Sådan laver du din egen haven springvand

April 2

Sådan laver du din egen haven springvand

Når du tænker på back-yard springvand, måske billede du udarbejde konkrete statuer spytte vand. Du kan også tro installere et springvand er alt for vanskelig og kostbar. Men du kan oprette en back-yard springvand med en vandpumpe og materialer, der kan blive liggende omkring dit hus. Et eksempel er en urne springvand. Du kan bruge en keramisk urne eller enhver anden form for objekt, der holder vand. Vand vil smitte af på siden af skibet og ned til en underjordisk bassin, hvor vandpumpe vil genbruge det.

Instruktioner

•Decide på en container til dit springvand. Denne beholder vil være udgangspunkt for din springvand og vil holde alt vandet. En idé er at bruge en dekorativ urne. Hvis beholderen ikke har et drænhul, bore et hul i bunden. Hullet skal være stort nok til at rumme en vand slange, der er omkring 2 inches i diameter.

•Dig et hul i den placering, hvor du vil din springvand. Hullet skal være dybt nok og bred nok til plast-bassinet. Bassinet skal være lidt bredere end din springvand, så det kan fange det vand, der siver ned siderne af springvandet. Grave hullet og placere bassinet inde. Sørg for, at toppen af bassinet er i niveau med jord linjen.

•Fit et stykke metal screening over toppen af bassinet. Metal screening kan være en smule bredere end toppen af bassinet. Næste, skæres et hul i midten af skærmen. Bruge et par af opskæring saks og klippe et hul i skærmen, som vil være bred nok til vandpumpe vand rør og power cord.

•Sæt vandpumpe i bunden af bassinet. Tråd strøm ledning og vand rør fra pumpe gennem hullet i skærmen. Anbring skærmen på toppen af bassinet.

•Tilføj gummi springvand stik i hullet i bunden af springvand base. Dette stik må oprette en sæl, så vand ikke vil lække. Skubbe vand rør gennem hullet i stikket til springvand base. Placer derefter basen på skærmbilledet metal. Træk ledningen til en nærliggende stikkontakt. Du kan skjule netledningen, begrave det en tomme under jorden eller snaking det bag planter og klipper.

•Fyld beholderen og den underjordiske bassin til toppen med vand. Skjule den udsatte metal screening ved at placere haven klipper og farvede sten på toppen af det.

•Sæt ledningen i en GFCI stikkontakt (Se advarsler). Hvis du har oprettet springvandet korrekt, bør vand start hælde over siderne af urnen. Vandet vil derefter falde at rocks nedenfor hvor det vil sive tilbage i den underjordiske bassin. Pumpe i bassinet vil fortsætte med at genbruge vand gennem urnen.

Tips & advarsler

  • Når du køber din vandpumpe, finde en pumpe, der er designet til at flytte små mængder af vand. Der er større pumper, men de er bestemt til damme og større baggård projekter.
  • Gummi springvand stik kan købes hos de fleste isenkræmmere. Propperne vil allerede have et hul til vand rør. Hvis du bruger et af disse stik, behøver du caulk hullet i bunden af springvand base.
  • Til magten din springvand, Sørg for at du er tilslutte vandpumpe til en GFCI stikkontakt, også kendt som en Ground fejl Circuit afbryde outlet. Hvis der er en kort i pumpen, vil GFCI skære elektricitet til den linje, som vil fjerne muligheden for elektrisk stød.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com