Insekticid til plante fluer

August 27

Insekticid til plante fluer

Whiteflies er små flyvende insekter, der lever på sap fra planter. Nært beslægtet med bladlus, feed Whiteflies på prydplanter og potteplanter. Angrebne planter bliver svag, bladene ofte bliver gule og falder fra anlægget. Whiteflies også forårsage et stof kaldet honningdug, der kan fremme væksten af svampen såsom sodede skimmel. Fordi whiteflies gennembore bladet for at få sap, de også sprede sygdomme og plant vira. Heldigvis er der flere metoder til at slippe dit anlæg af disse skadedyr. Disse insekticider kan købes gennem on-line havearbejde websteder eller din lokale havearbejde outlet.

Insekticider til udendørs

Fordi hvide fluer er blevet resistente over for mange pesticider, mange programmer kan være nødvendigt. Nogle over counter insekticider er diazinon, fundet i Othro og Super K dyrke frugt og grøntsager insekt kontrol; og acephat, fundet i Ortho Isotox insekt dræbere. Disse insekticider bør kun anvendes udenfor.

Insektmidler til indendørs brug

Resemethrins fundet i Dragon Whitefly og Mealybug spray er sikker til brug på dine potteplanter, men spray i et godt ventileret område og hvis du er følsomme over for kemikalier, handsker og dække din mund og næse med en klud.

Botaniske insekticider

Botaniske insekticider er et naturligt pesticid lavet fra kemikalier udvundet fra planter. Selv om de er naturlige, er de stadig giftige for mennesker. Masker, handsker og beskyttende tøj skal bæres, når du håndterer disse insekticider. En botaniske insekticider effektiv mod hvide fluer er pyrethrin, fundet i Dragon Rose og have insekt Spray. Dette er effektiv inden for og uden for hjemmet.

Insekticid sæbe

Insektbekæmpelsesmidler sæber forstyrre et insekt normal membran funktioner får det til at dø. Insekter skal komme i kontakt med insekticid sæbe at være effektiv. Mere end én ansøgning kan være nødvendigt at fjerne din hvide flyve angreb. Sprøjtning dine planter i om morgenen eller om aftenen, mens temperaturerne er køligere, vil øge effektiviteten af insekticidet. En af fordelene ved insektbekæmpelsesmidler sæber er dens lav toksicitet over for mennesker. Populære mærker omfatter M-Pede og Ortho insekticid sæbe, både velegnet til indendørs og udendørs brug.

Insektbekæmpelsesmidler olie

Ligesom insekticid sæbe har insektbekæmpelsesmidler olie en lav toksicitet over for mennesker. Disse olier indeholder olie eller paraffin og kvæle insekter. For at være effektiv, skal insektbekæmpelsesmidler olie komme i kontakt med insekt. Kun er umodne hvide fluer dræbt af denne olie, så Gentag programmer er nødvendig. Vand godt efter sprøjtning for at undgå at stresse din plante.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com